Geniet van exclusieve Vitaminstore korting en speciale kortingscodes

2 actuele kortingen of kortingscodes

Shop met korting met deze juli 2020 promotiecodes en acties van Vitaminstore, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Vitaminstore acties

 • tot 2,5%
  extra korting

  Ontvang een GRATIS Vitaminemagazine bij Vitaminstore

  Bij Vitaminstore

  Ontvang nu een GRATIS Vitaminemagazine cadeau bij je bestelling bij Vitaminstore. Een kortingscode heb je niet nodig.

 • tot 2,5%
  extra korting

  Extreem hoge korting tussen de Vitaminstore aanbiedingen

  Bij Vitaminstore

  Kijk vandaag nog op de webshop van Vitaminstore en ontdek hoge kortingen tussen alle aanbiedingen.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Vitaminstore

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot 2,5%
  extra korting

  Tijdelijk 7,5% verhoogde korting bij Vitaminstore

  Bij Vitaminstore

  Profiteer tijdelijk van 7,5% korting in plaats van 2% of 2,5% en shop via MijnKorting bij Vitaminstore.

 • tot 2,5%
  extra korting

  2e halve prijs bij Vitaminstore

  Bij Vitaminstore

  2e halve prijs bij Vitaminstore! Profiteer van 50% korting op het 2e product bij Vitaminstore zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • tot 2,5%
  extra korting

  Stapelkorting bij Vitaminestore

  Bij Vitaminstore

  Hoe meer producten je bestelt van het eigen merk van Vitaminstore, hoe meer korting je krijgt. Deze stapelkorting kan oplopen tot wel 20%.

  Voorwaarden

  De hoogste korting geldt op het goedkoopste product

Geniet van exclusieve Vitaminstore korting en speciale kortingscodes

Korting bij Vitaminstore

Ben jij ook op zoek naar een actie of kortingscode Vitaminstore? Zoek dan niet verder, want wij hebben alles voor je op een rijtje gezet. We hebben regelmatig een kortingscode van Vitaminstore, bijvoorbeeld voor 10% korting op een bepaalde productgroep, of voor 5% korting op het hele assortiment. Hieronder vertellen we je wat meer over de webshop en over alle mogelijkheden om Vitaminstore korting te krijgen.

Vitaminstore geeft je de kans om gezonder te leven door simpelweg online te shoppen op hun site. De site staat boordevol met producten die je helpen bij een betere leefstijl. Binnen de categorieën health, sport en beauty is er een enorm assortiment en aanbod van vele merken. Denk bijvoorbeeld aan A.Vogel, Bloem natuurproducten, Dopper en VSM Pure Lijfkracht. Online is het mogelijk om kortingen te krijgen met een speciale Vitaminstore kortingscode, wat het extra aantrekkelijk maakt om online te shoppen. Het is ideaal om bij Vitaminstore te kopen, omdat het naast de producten ook nog zoveel meer te bieden heeft.

Voordeel door Vitaminclub

Waarin Vitaminstore zich onderscheidt, is de mogelijkheid om lid te worden van Vitaminclub. Lidmaatschap is helemaal gratis en brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt bij elke aankoop die je doet punten verzamelen. Voor elke euro die je besteedt, krijg je één Vitaminpoint. Die punten kun je sparen en uiteindelijk kun je ze inwisselen voor hele mooie cadeaus. Elke maand kun je weer kiezen uit nieuwe cadeaus. Sommige cadeaus kun je zelfs zonder Vitaminpoints ontvangen. Vitaminclubpunten kun je online, maar ook in hun winkels verzilveren. Daarbij komt ook nog dat als je lid bent, je exclusieve uitnodigingen krijgt voor speciale evenementen. Nog een voordeel van lidmaatschap is dat je 4 keer per jaar Vitaminmagazine in de bus krijgt. Met je lidmaatschap heb je dus al gauw te maken met meerdere voordelen en hoge korting Vitaminstore.

Kortingscodes en aanbiedingen tot wel 50% korting

Iedereen die iets koopt, wil het natuurlijk zo goedkoop mogelijk krijgen. Zelfs daar houdt Vitaminstore rekening mee en daarom willen ze op dat gebied de klant tegemoet komen. Op verschillende manieren kunnen klanten aan een kortingscode Vitaminstore of aanbiedingen komen. Niet alleen Vitaminstore biedt kortingen aan. Op het internet zelf staan ook vele kortingscodes die je kunt verzilveren via Mijnkorting.

1. Een Vitaminstore kortingscode gebruiken is de makkelijkste en bekendste manier om aan korting te komen. Je kunt de Vitaminstore kortingscode vinden op Mijnkorting.nl. Lid worden van deze site is helemaal gratis. Ben je eenmaal lid, dan kun je op zoek gaan naar een speciale kortingscode Vitaminstore.

2. Een optie is je aanmelden voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan 2,50 euro Vitaminstore korting op de eerstvolgende bestelling die je doet. De nieuwsbrief van Vitaminstore zit vol met aanbiedingen. Zo blijf je op de hoogte van alle kortingen en kun je zo goedkoop mogelijk inkopen.

3. Een andere manier om aan korting te komen is om vitaminclub punten te sparen. Bij elke aankoop krijg je vitaminclubpunten als je een account hebt. Deze Vitaminstore punten kun je inwisselen voor hoge kortingen bij Vitaminstore zelf, maar ook bij de partners van Vitaminstore.

4. Daarnaast kun je ook op de site naar het kop je ‘in de aanbieding’ gaan. Daar vind je een overzicht van maandelijkse Vitaminstore aanbiedingen. Er zijn flinke afprijzingen het hele jaar door. Vaak is er ook een aanbieding waarbij je drie producten koopt, maar er slechts twee hoeft te betalen.

Surf snel naar Vitaminstore voor de gezondste producten. Gebruik tijdens het shoppen je Vitaminstore kortingscode 2020, want dan ben je goedkoop uit op de site. En als lid van Mijnkorting krijg je nota bene altijd extra korting op je Mijnkorting account. Dus dan kun je dubbelop korting Vitaminstore scoren!


 

Kortingen

2,5% (extra) korting op eigen merk en Solgar
2% (extra) korting op overige producten

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding. Er wordt geen korting via MijnKorting gegeven als u betaalt met spaarpunten.

Naar Vitaminstore

 terug naar alle winkels