Alle Vliegles.nl kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

9 actuele kortingen of kortingscodes  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Bestel met korting met deze Vliegles.nl bonnen en acties geldig in juli 2019, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Vliegles.nl acties

 • tot € 33,30
  extra korting

  Altijd extra korting op je aankoop bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Vliegles.nl. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Vliegles.nl kortingscode.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Boek een Airbus A320 simulator voor maar € 49,- bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl kun je zelf ervaar hoe het is om de ultra moderne Airbus A320 passagiersvliegtuig te besturen. Hoe leuk is dat? En als je via mijnkorting boekt krijg je ook nog eens Vliegles.nl korting op je account. Pak je voordeel zonder dat je een kortingscode nodig hebt.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Vliegles met korting bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Kom zelf vliegen of verras iemand met een vliegles cadeau. Boek via mijnkorting een vliegles bij Vliegles.nl en ontvang Vliegles.nl korting op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Ballonvaart bij Vliegles.nl voor slechts € 149,-

  Bij Vliegles.nl

  Vaar mee met een luchtballon over Friesland en geniet van het adembenemende vergezichten. Boek een Ballonvaart al voor slechts € 149,- per persoon bij Vliegles.nl. Een echte belevenis! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Voorwaarden

  Luchtvaat seizoen: april t/m oktober

 • tot € 33,30
  extra korting

  GRATIS annuleren bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Heb jij een boeking gedaan bij Vliegles.nl, maar komt het toch niet zo goed uit? Dat is geen probleem, zolang jij binnen 2 weken annuleert kan dat namelijk helemaal gratis. Een kortingscode heb je niet nodig om van deze annuleerservice gebruik te kunnen maken.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Parachute springen voor slechts €199,- bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl kan je voor een bedrag van slechts €199,- al een geweldig avontuur beleven aan een parachute in de lucht. Wie wil dat nou niet? Dus ga de uitdaging aan ontdek en het leven in de lucht voor slechts €199!

 • tot € 33,30
  extra korting

  Meevliegen in zweefvlietuig voor slechts €49,- bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Hou jij er wel van om hoog in de lucht boven de aarde te zweven? Dan is het misschien een leuk idee om voor slechts €49,- mee te vliegen in een zweefvliegtuig. Om van deze lage prijs gebruik te kunnen maken hoef je niet te beschikken over een kortingscode.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Geef een avontuurlijk cadeau via Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Via Vliegles.nl geef jij de beste cadeau's! Zo kan je een ballonvaart of vliegles cadeau geven. De ontvanger krijgt hierdoor een ontzettend sensationele ervaring van jou. Als je via Mijnkorting bestelt ontvang je ook nog eens extra korting op je account. Een kortingscode is niet noodzakelijk.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Ruil je vliegles gratis om bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Heb jij een bepaalde vliegles bestelt bij Vliegles.nl, maar wil je toch liever een andere vliegles? Dat is geen probleem bij Vliegles.nl, want je kan je vliegles helemaal gratis en voor niks omruilen zonder dat je daarvoor gebruik hoeft te maken van een kortingscode.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Vliegles.nl

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Vlieg in professionele simulator met €60 korting bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Als je nu een vliegles in een professionele vliegsimulator boekt bij Vliegles.nl, ontvang je wel €60,- korting. Zodoende hoef je geen kortingscode in te vullen.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Tijdelijk € 5,- korting op zweefvliegtuig starts bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Vlieg mee in een zweefvliegtuig en krijg nu tijdelijk € 5,- korting bij 2 of meer starts bij Vliegles.nl. Beschikbaar in Terlet en Salland. Boek nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Kortingscode van Vliegles.nl voor € 10,- korting op de Basis vliegles

  Bij Vliegles.nl

  Vlieg met een instructeur en twee passagiers in een vliegtuig zonder passagiers en ontvang met deze Vliegles.nl kortingscode € 10,- korting op de basis vliegles. Boek nu en pak je voordeel!

  Voorwaarden

  Geldig op vlieglessen vanaf 30 minuten. Beschikbaar in Lelystad en Midden-Zeeland.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Paragliding Tandemvlucht al vanaf € 49,- bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles is het paragliden terug. Je kunt de Paragliding Tandemvlucht al vanaf € 49,- boeken bij Vliegles.nl. Boek via mijnkorting en krijg ook nog eens Vliegles op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Nieuw bij Vliegles.nl: Twin vliegles al vanaf € 399,-

  Bij Vliegles.nl

  Je kunt bij Vliegles.nl nu ook een Twin vliegles boeken. Deze vliegles is beschikbaar al vanaf € 399,- bij Vliegles.nl. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting boekt. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Vliegles.nl kortingscode voor € 10,- korting op alle Cessna vlieglessen

  Bij Vliegles.nl

  Vlieg met een instructeur en twee passagiers in een Cessna en krijg met deze Vliegles.nl kortingscode € 10,- korting op alle Cessna vlieglessen. Boek nu en pak je voordeel!

  Voorwaarden

  Beschikbaar vanaf vliegveld Lelystad en Midden-Zeeland.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Boeing 737 static simulator met extra locatie en korting bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  De vliegles in de Boeing 737 static simulator heeft een extra locatie gekregen. Naast Den Haag is deze vliegles nu ook beschikbaar in Schiphol. Boek via mijnkorting een vol uur vliegles voor slechts € 139,- bij Vliegles.nl en krijg nu geen € 4,50 korting maar € 9,- korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.


Korting tips

 

Heb jij er altijd al van gedroomd om eens een mooie vlucht te maken in een Cessna, een zweefvliegtuig of wil je parachutespringen? Dan is het maar goed dat je de site van Vliegles.nl gevonden hebt! Bij Vliegles.nl kun je verschillende vliegervaringen boeken en deze alleen of samen met gezelschap meemaken.

In 2006 kreeg Eveline van den Boom een vliegles cadeau, dit vond ze zo leuk dat ze daarna Vliegles.nl opgericht heeft! Met haar eigen vliegbrevet op zak en meer dan 15 jaar ervaring in e-commerce heeft Eveline alle ervaring om er iets moois van te maken en dat is de site en de organisatie dan ook zeker. Eveline wil graag dat iedereen een onvergetelijke dag heeft en daar wordt alles aan gedaan.

Hoe zorg je ervoor dat je voordat je gaat boeken al een fijn gevoel krijgt? Dat komt mede door de goede hulp van de medewerkers van Vliegles.nl. Tijdens werktijden kun je bellen met vragen en opmerkingen en je kunt mailen wanneer je maar wilt, je krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord. Daarnaast is ook de site zo gemaakt dat alles gemakkelijk en snel te vinden is en dit maakt het rondkijken natuurlijk ook fijner. 

Daarnaast weet je bij Vliegles.nl zeker dat de workshop die je krijgt fantastisch is en goed geregeld is. Alleen de beste workshops worden opgenomen in het programma, je kunt er dus zeker van zijn dat je nooit een miskoop hebt! Dit laat zien dat Vliegles.nl eraan werkt om je kwalitatief zo goed mogelijke ervaringen te geven en dit doen ze voor een zo laag mogelijke prijs. Een goede prijs-kwaliteit verhouding dus. Dit is super fijn, je betaalt zo min mogelijk voor een zo groot mogelijke ervaring! Toch kun je ervoor zorgen dat de ervaring nog voordeliger wordt. Lees hiervoor de sectie aan de rechterkant van deze pagina.

Terug naar de website van Vliegles.nl. Wat Vliegles.nl heeft dat andere winkels niet hebben, is dat je bij Vliegles.nl een ruim assortiment aan allerlei verschillende activiteiten in verschillende vliegtuigen kunt vinden, en dit ook nog eens allemaal op verschillende locaties. Kortom, het assortiment is erg breed en hierdoor is de kans nog groter dat iedereen iets kan vinden dat bij hem of haar past. Of je nu kort of lang wilt vliegen, vaak of maar één keer, Vliegles.nl heeft het allemaal voor je.

Een ander mooi voordeel van Vliegles.nl, dat andere, fysieke winkels niet hebben, is dat je bij Vliegles.nl gemakkelijk alle vlieglessen, cursussen en parachutesprongen naast elkaar kunt zien. Je hoeft niet moeilijk te doen met brochures, of met een medewerker die je zo veel opties geeft dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je kunt alles op je gemak zelf bekijken en het is allemaal nog duidelijk ook. Hoe kan dit? Je kunt de cursussen waar je tussen twijfelt in aparte tabbladen openen. Dit geeft je de optie om alle informatie over de cursussen naast elkaar te zien en dit maakt het gemakkelijk om te vergelijken op prijs, duur, beschikbaarheid, aantal personen en nog veel meer. Zonder veel gedoe, en vooral erg snel ben je er op deze manier achter wat er het beste bij je past! 

Heb je gevonden welke er het beste bij je past? Of ben je er uit welk cadeau je wilt geven? Dat is mooi! Heb je ook al een kortingscode? Zo niet, lees dan aan de rechterkant van deze pagina hoe je daaraan kunt komen. Als je alles hebt, dan kun je gaan bestellen. Bestellen doe je door allereerst de vliegles te kiezen, daarna stel je je belevenis samen door bijvoorbeeld extra vliegtijd, een video-opname of een cadeaupakket toe te voegen. Als je dit allemaal hebt gedaan en de ervaring is compleet, dan kun je je persoonlijke gegevens in gaan vullen. Is alles gereed? Betaal dan via iDeal, VISA, MasterCard, Mister Cash, een bankoverschrijving, VVV kaart of met AfterPay. Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren om te betalen, dit allemaal om het voor jou nog fijner te maken. Na het betalen ontvang je meteen de cadeaubon per e-mail.

Het kan altijd voorkomen dat je, om welke reden dan ook, moet annuleren. Binnen twee weken na aanschaf kan dit altijd kosteloos. Zonder vragen en zonder gedoe, je krijgt gewoon je geld terug. Soms is annuleren niet meer mogelijk, bijvoorbeeld als de vliegles binnen 24 uur gepland staat. In dat geval helpt een medewerker je graag om een andere oplossing te vinden, zoals het aanpassen naar een andere vliegles, waar mogelijk.

Alle Vliegles.nl kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

Korting bij Vliegles.nl

Zoek niet langer naar acties, aanbiedingen en kortingscodes van Vliegles.nl, bruikbaar in juli 2019? Dan zit je goed, want wij staan dagelijks in contact met Vliegles.nl. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Bovendien krijg je via ons te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Vliegles.nl. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Vliegles.nl, dus lees gerust verder.

Kortingscodes die ervoor zorgen dat je aankoop nóg voordeliger wordt, wie wil die nu niet hebben? Laat de kortingscodes naar jou toe gestuurd worden door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Meld je aan voor de nieuwsbrief door je naam en e-mailadres in te vullen, meer hoef je niet te doen. Na dit te hebben gedaan ontvang je regelmatig een mail, de nieuwsbrief, met hierin weetjes, nieuwtjes, informatie en kortingscodes van Vliegles.nl. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen word je perfect op de hoogte gehouden van alle bijzonderheden, nieuwe belevingen, veranderingen en andere ins en outs. Daarbij ontvang je dan ook nog eens kortingscodes van Vliegles.nl en krijg je zo nu en dan persoonlijke deals. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief als je van extra korting houdt. 

Een andere manier om meer korting te krijgen bij Vliegles.nl is door deze site goed in de gaten te houden. Op deze site vind je een ruim aanbod aan kortingscodes voor allerlei verschillende sites. Het aanbod is zo ruim, dat je hier wel even zoet bent als je op zoek bent naar een goede kortingscode. Iedere kortingscode die je tegenkomt is nuttig en actueel! Maak je geen zorgen als je nu even geen kortingscode kunt vinden, het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en dan kun je weer een nieuwe kortingscode vinden. Houd de site in de gaten en wees de eerste die de kortingscode gebruikt.

Nog een manier om aan kortingscodes te komen is door Vliegles.nl te volgen op social media. Op social media kun je allerlei andere dingen naast kortingscodes vinden, zoals reviews, ervaringen, populaire vluchten en nog veel meer. Kijk rond via je smartphone wanneer je dat maar wilt en waar je dat maar wilt en vind je kortingscode. Kijk daarna nog even verder om inspiratie op te doen over wat er leuk is en doe samen met je kortingscode een fantastische, nog voordeligere aankoop! Vliegles.nl is actief op Facebook.

Niet altijd heb je een kortingscode nodig om extra korting te krijgen, want Vliegles.nl heeft ook acties. Als er een actie aankomt kun je dit lezen in de nieuwsbrief, op social media en op de site. Tijdens acties kun je tijdelijk een deel van het assortiment nog voordeliger boeken dan normaal en op deze manier krijg je ook extra korting!

Daarom, ga nu via MijnKorting naar Vliegles.nl voor een permanente besparing op al jouw aankopen, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.

Kortingen

zowel met of zonderkortingscode:
€ 1,80 (extra) korting op Airbus A320
€ 2,10 (extra) korting op Paragliding
€ 2,70 (extra) korting op Zweefvliegen
€ 3,60 (extra) korting op Boeing 737 static
€ 3,90 (extra) korting op basis vliegles, Drone vliegles,
€ 4,50 (extra) korting op Boeing 737 simulator en Parachute springen
€ 5,70 (extra) korting op Blackshape vliegles en Cessna vliegles
€ 4,80 (extra) korting op een Dagcursus
€ 6,30 (extra) korting op Zweefvliegles
€ 6,60 (extra) korting op Helikopter
€ 7,20 (extra) korting op Heli_passagiers
€ 7,50 (extra) korting op Stuntvliegen
€ 15,30 (extra) korting op Formatievliegen
€ 18,90 (extra) korting op Lelystad-Texel
€ 20,00 (extra) korting op een Twin Cursus of Zweefvlieg Cursus
€ 21,60 (extra) korting op Midden Zeeland
€ 33,30 (extra) korting op Opstapcursus

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Vliegles.nl

 terug naar alle winkels