Alle Vliegles.nl kortingscodes, kortingen en aanbiedingen


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Vliegles.nl

 • tot € 33,30
  extra korting

  Vlieg in professionele simulator met €60 korting bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Als je nu een vliegles in een professionele vliegsimulator boekt bij Vliegles.nl, ontvang je wel €60,- korting. Zodoende hoef je geen kortingscode in te vullen.

  Geldig t/m 11-05-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 33,30
  extra korting

  Tijdelijk € 5,- korting op zweefvliegtuig starts bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Vlieg mee in een zweefvliegtuig en krijg nu tijdelijk € 5,- korting bij 2 of meer starts bij Vliegles.nl. Beschikbaar in Terlet en Salland. Boek nu en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

  Geldig t/m 07-03-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 33,30
  extra korting

  Kortingscode van Vliegles.nl voor € 10,- korting op de Basis vliegles

  Bij Vliegles.nl

  Vlieg met een instructeur en twee passagiers in een vliegtuig zonder passagiers en ontvang met deze Vliegles.nl kortingscode € 10,- korting op de basis vliegles. Boek nu en pak je voordeel!

  Geldig t/m 10-02-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Geldig op vlieglessen vanaf 30 minuten. Beschikbaar in Lelystad en Midden-Zeeland.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Paragliding Tandemvlucht al vanaf € 49,- bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles is het paragliden terug. Je kunt de Paragliding Tandemvlucht al vanaf € 49,- boeken bij Vliegles.nl. Boek via mijnkorting en krijg ook nog eens Vliegles op je account. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

  Geldig t/m 31-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 33,30
  extra korting

  Nieuw bij Vliegles.nl: Twin vliegles al vanaf € 399,-

  Bij Vliegles.nl

  Je kunt bij Vliegles.nl nu ook een Twin vliegles boeken. Deze vliegles is beschikbaar al vanaf € 399,- bij Vliegles.nl. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting boekt. Een kortingscode is niet nodig.

  Geldig t/m 31-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot € 33,30
  extra korting

  Vliegles.nl kortingscode voor € 10,- korting op alle Cessna vlieglessen

  Bij Vliegles.nl

  Vlieg met een instructeur en twee passagiers in een Cessna en krijg met deze Vliegles.nl kortingscode € 10,- korting op alle Cessna vlieglessen. Boek nu en pak je voordeel!

  Geldig t/m 27-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Beschikbaar vanaf vliegveld Lelystad en Midden-Zeeland.

 • tot € 33,30
  extra korting

  Boeing 737 static simulator met extra locatie en korting bij Vliegles.nl

  Bij Vliegles.nl

  De vliegles in de Boeing 737 static simulator heeft een extra locatie gekregen. Naast Den Haag is deze vliegles nu ook beschikbaar in Schiphol. Boek via mijnkorting een vol uur vliegles voor slechts € 139,- bij Vliegles.nl en krijg nu geen € 4,50 korting maar € 9,- korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

  Geldig t/m 06-01-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
Alle Vliegles.nl kortingscodes, kortingen en aanbiedingen

Korting bij Vliegles.nl

Zoek niet langer naar acties, aanbiedingen en kortingscodes van Vliegles.nl, bruikbaar in mei 2020? Dan zit je goed, want wij staan dagelijks in contact met Vliegles.nl. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Bovendien krijg je via ons te allen tijde extra korting bij al je bestellingen bij Vliegles.nl. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we wat dieper ingaan op Vliegles.nl, dus lees gerust verder.

Kortingscodes die ervoor zorgen dat je aankoop nóg voordeliger wordt, wie wil die nu niet hebben? Laat de kortingscodes naar jou toe gestuurd worden door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Meld je aan voor de nieuwsbrief door je naam en e-mailadres in te vullen, meer hoef je niet te doen. Na dit te hebben gedaan ontvang je regelmatig een mail, de nieuwsbrief, met hierin weetjes, nieuwtjes, informatie en kortingscodes van Vliegles.nl. Zonder er zelf iets voor te hoeven doen word je perfect op de hoogte gehouden van alle bijzonderheden, nieuwe belevingen, veranderingen en andere ins en outs. Daarbij ontvang je dan ook nog eens kortingscodes van Vliegles.nl en krijg je zo nu en dan persoonlijke deals. Meld je snel aan voor de nieuwsbrief als je van extra korting houdt. 

Een andere manier om meer korting te krijgen bij Vliegles.nl is door deze site goed in de gaten te houden. Op deze site vind je een ruim aanbod aan kortingscodes voor allerlei verschillende sites. Het aanbod is zo ruim, dat je hier wel even zoet bent als je op zoek bent naar een goede kortingscode. Iedere kortingscode die je tegenkomt is nuttig en actueel! Maak je geen zorgen als je nu even geen kortingscode kunt vinden, het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en dan kun je weer een nieuwe kortingscode vinden. Houd de site in de gaten en wees de eerste die de kortingscode gebruikt.

Nog een manier om aan kortingscodes te komen is door Vliegles.nl te volgen op social media. Op social media kun je allerlei andere dingen naast kortingscodes vinden, zoals reviews, ervaringen, populaire vluchten en nog veel meer. Kijk rond via je smartphone wanneer je dat maar wilt en waar je dat maar wilt en vind je kortingscode. Kijk daarna nog even verder om inspiratie op te doen over wat er leuk is en doe samen met je kortingscode een fantastische, nog voordeligere aankoop! Vliegles.nl is actief op Facebook.

Niet altijd heb je een kortingscode nodig om extra korting te krijgen, want Vliegles.nl heeft ook acties. Als er een actie aankomt kun je dit lezen in de nieuwsbrief, op social media en op de site. Tijdens acties kun je tijdelijk een deel van het assortiment nog voordeliger boeken dan normaal en op deze manier krijg je ook extra korting!

Daarom, ga nu via MijnKorting naar Vliegles.nl voor een permanente besparing op al jouw aankopen, ook als je een kortingscode inzet of je gebruik maakt van een andere actiekorting.