Alle Vodafone Zakelijk cashbacks, kortingen en aanbiedingen

1 geldige acties  |  Er zijn deze maand 1 acties toegevoegd

Alle actuele september 2019 acties van Vodafone Zakelijk, en ontvang daarnaast nog eens extra cashback via MijnKorting.

Vodafone Zakelijk acties

 • € 42,50
  cashback

  Altijd cashback op je aankoop bij Vodafone Zakelijk

  Bij Vodafone Zakelijk

  Als lid van MijnKorting krijg je cashback op al je bestellingen bij Vodafone Zakelijk. Je krijgt de cashback op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van Vodafone Zakelijk

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 42,50
  cashback

  Tot wel 361 euro korting bij Vodafone Zakelijk

  Bij Vodafone Zakelijk

  Profiteer deze maand van diverse aanbiedingen bij Vodafone Zakelijk, met zowel korting op het toestel als het abonnement. De korting kan oplopen tot wel 361 euro korting!

Alle Vodafone Zakelijk cashbacks, kortingen en aanbiedingen

Cashback en korting bij Vodafone Zakelijk

Ben je zoekende naar kortingen, acties en cashbacks van Vodafone Zakelijk, die geldig zijn in september 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij van MijnKorting staan dagelijks in contact met Vodafone Zakelijk. Zodra er een actie beschikbaar is, dan communiceren we die op deze pagina. Bovendien ontvang je via ons te allen tijde extra cashback op je contract bij Vodafone Zakelijk. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over Vodafone Zakelijk, dus lees gerust verder. 

Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel ruim 200 miljoen klanten in vijf continenten. Het programma biedt vergoedingen voor alle mobiele producten: Losse telefoons, abonnement + toestel, sim only en prepaid.

Vodafone neemt wereldwijd, na negen jaar, afscheid van ‘Power to you’ als merkclaim en omarmt 'The Future is Exciting. Ready?’. Het doel van de positionering is om de Nederlandse consument te laten ervaren wat er met moderne technologieën allemaal mogelijk is. De provider nodigt Nederland uit om samen technische innovaties te ontdekken.

De afgelopen jaren hebben technologische ontwikkelingen een enorme vlucht genomen. Vodafone heeft hierin een belangrijke rol gespeeld door via haar brede netwerk de nieuwste en meeste moderne technologieën naar de consumenten te brengen. Door klanten vanaf nu extra aan te moedigen om vandaag te profiteren van de ontwikkelingen van morgen, helpt Vodafone technologie dichterbij te brengen.

Op Zakelijk gebied ben je bij Vodafone altijd bereikbaar, ook onderweg. In de Vodafone Zakelijke shop vindt u de allernieuwste en meest populaire toestellen die aansluiten op uw behoeftes.

Daarom, ga altijd via MijnKorting.nl naar Vodafone Zakelijk voor een besparing door middel van cashback op je contract, ook als er geen aanbieding of kortingscode geldig is.

Kortingen

€ 42,50 (extra) korting

Bijzonderheden

De cashback wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een aanbieding.

Naar Vodafone Zakelijk

 terug naar alle winkels