Acties en aanbiedingen van Wehkamp


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen aanbiedingen van Wehkamp

 • tot 3%
  extra korting

  Tuincollectie met 40% voordeel bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Dit is je kans om de mooiste tuin items voordelig te bestellen, want bij Wehkamp krijg je tot wel 40% voordeel op deze tuincollectie.

  Geldig t/m 24-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Sale bij Wehkamp met 50% voordeel

  Bij Wehkamp

  Bij Wehkamp shop je leuke fashion voor het hele gezin met voordeel tot wel 50%!

  Geldig t/m 24-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Barbecues met 30% prijsverlaging bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Bestel nu barbecue bij Wehkamp, want dan profiteer je van voordeel tot maar liefst 30%.

  Geldig t/m 24-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Wonen & Slapen met 50% voordeel bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Shop nu heel veel gave Wonen & Slapen items bij Wehkamp want deze zijn tot wel 50% in prijs verlaagd.

  Geldig t/m 17-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Vaderdag Gadgets al vanaf €12,99 bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Geef de nieuwste gadgets cadeau voor Vaderdag en bestel deze al vanaf €12,99 bij Wehkamp.

  Geldig t/m 16-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Vaderdag cadeaus met 70% voordeel bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Voor een leuk Vaderdagcadeau hoef je helemaal niet de deur uit. Je bestelt het gewoon bij Wehkamp. Op heel veel cadeaus profiteer je ook nog eens van voordeel tot wel 70%!

  Geldig t/m 16-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
  voorwaarden

  Voorwaarden

  Voordeel op geselecteerde items

 • tot 3%
  extra korting

  50% voordeel op alles voor de zomer bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Shop alles voor een fantastische zomer nu bij Wekamp en profiteer van voordeel tot wel 50%!

  Geldig t/m 10-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Pampers met 50% voordeel bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Bestel nu een voorraad Pampers bij Wehkamp en profiteer van voordeel tot maar liefst 50%!

  Geldig t/m 10-06-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Beddengoed nu 1+1 GRATIS bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Shop nu voordelig beddengoed bij Wehkamp, want op heel veel artikelen geldt 1+1 GRATIS.

  Geldig t/m 29-05-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
 • tot 3%
  extra korting

  Nu 50% voordeel in de sale bij Wehkamp

  Bij Wehkamp

  Shop nu heel veel fashion in de sale bij Wehkamp en profiteer van voordeel tot maar liefst 50%.

  Geldig t/m 28-05-2019
  Deze actie is helaas afgelopen
Acties en aanbiedingen van Wehkamp

Korting bij Wehkamp

Ben je op zoek naar een Wehkamp actie, kortingscode of aanbieding geldig in mei 2020? Dan ben je hier aan het goede adres. Via MijnKorting.nl krijg je namelijk altijd korting op je bestelling bij Wehkamp, ook als het een aanbieding betreft of als je een Wehkamp actie die geldig is in mei 2020 gebruikt. Naast aanbiedingen heeft Wehkamp nog veel meer voordelen. Wij houden de website van Wehkamp altijd heel goed in de gaten, dus we kunnen je hieronder alles over Wehkamp vertellen.

Shoppen bij Wehkamp heeft behalve korting via MijnKorting.nl nog veel meer voordelen: Anno mei 2020 heeft Wehkamp een enorm assortiment, ze verkopen werkelijk alles wat spreekwoordelijk ‘los en vast’ zit. Dus niet alleen de mode die je kent van vroeger uit die hele dikke wehkamp catalogus, maar ook gereedschap, tuinartikelen, meubels, televisies, sportartikelen, drogisterijproducten en zelfs scooters. Dat maakt het makkelijk om alles in 1 keer te bestellen en alles in 1 keer af te handelen (inloggen, betalen, thuisblijven voor je pakketje of ophalen bij het postkantoor, etc). Het grote assortiment maakt het ook aantrekkelijk om een Wehkamp cadeaubon te geven of te vragen: je kunt altijd wel wat leuks ervoor kopen. Degene die hem ontvangt, kan met cadeaubon een leuke bestelling doen. En vergeet de afdeling premium niet: unieke geselecteerde merken voor net iets meer budget. Nog zoiets: je kunt zelfs geld bestellen bij Wehkamp! En met Saldozeker wordt je openstaande saldo afgelost als je werkloos of arbeidsongeschikt raakt.

Nog een ander voordeel: Wehkamp bestaat al tientallen jaren als postorderorder bedrijf. Dat betekent dat ze heel veel ervaring hebben met het versturen en retourneren van bestellingen, en dat ze ook een hele goede klantenservice hebben. Heb je een vraag over een Wehkamp actie? De klantenservice is bereikbaar op heel veel manieren: telefonisch doordeweeks tot 7 uur s avonds op 0900-9809. Via internet (webcare) is de klantenservice zelfs tot 10 uur bereikbaar en in het weekend tot 5 uur ‘s middags. Wehkamp heeft ook nog een app die je kunt gebruiken om vragen te stellen. Kortom, legio mogelijkheden om ze te bereiken.

Verzenden en retourneren is uitstekend geregeld bij Wehkamp: als je tot 11 uur s avonds bestelt, dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij een DHL Parcelshop of Parcelstation. En de Wehkamp verzendkosten zijn bijna gratis. Nog beter: het retourneren (terug verzenden) is gratis. Uiteraard vervalt dan ook de extra cashback via Mijnkorting.nl en de eventueel gebruikte Wehkamp aanbieding. Ook wat betreft betalen biedt Wehkamp uitkomst voor iedereen: Ideal, creditcard, gespreid betalen, achteraf betalen, met een balansrekening betalen, het kan allemaal. De balansrekening is een soort creditcard, waarmee je dus op rekening kan kopen (daar betaal je dan rente over). Wel krijg je op die manier extra aanbiedingen en exclusieve voordelen, dus ook als je niets leent is het handig om een balansrekening te openen.

Natuurlijk hoef je niet altijd perse iets, al dan niet met aanbieding of extra cashback, te willen kopen bij Wehkamp. Soms heb je gewoon inspiratie nodig: vroeger keek je dan in de wehkamp catalogus, nu kijk je op wehkamp magazine. Een tiental vloggers biedt je daar inspiratie voor mode en inrichting. Zodoende kun je precies bedenken wat je nu eigenlijk mooi vindt. En check ook even dit: de baby uitzet lijst. Superhandig als er een kleine op komst is!

Er zijn veel manieren om minder te betalen bij Wehkamp. Ten eerste heeft Wehkamp doorlopend acties en aanbiedingen. Vaak krijg je een percentage aftrek op een bepaalde productgroep, zoals schoenen, jurken, bedden of Macbook laptops. Zodra we een aanbieding vinden, zetten we die meteen hier op MijnKorting.nl.

Natuurlijk heeft Wehkamp ook een aantal keren per jaar uitverkoop, ook wel de Wehkamp sale genoemd. Dan dalen de prijzen met wel 70% of zelfs 85% in de zogenaamde 'Easy Sale'. Vaak worden ook tijdens de sale weer nieuwe items toegevoegd, dus het is het altijd waard om nog een keer naar Wehkamp te gaan.

Wehkamp heeft ook nog de zogenaamde 'Wannahave Days', vrijwel altijd in Juni en December. Dan is er geen seizoensuitverkoop, maar toch veel aanbiedingen. Net zoiets als de drie dwaze dagen van de Bijenkorf. Vaak zijn er dan ook prijsvragen, waarmee je nog minder betaalt of dingen gratis kan krijgen. Als laatste moet je natuurlijk altijd via MijnKorting.nl naar Wehkamp.nl gaan, zodat je altijd die extra korting meepakt, ook als je een kortingscode of aanbieding gebruikt.