Kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van Wigwam.travel


Helaas hebben wij geen samenwerking meer met deze webshop. Bij deze populaire winkels ontvang je nog wel extra korting via MijnKorting.nl.

Populaire shops met korting

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van Wigwam.travel

 • 1,5%
  extra korting

  Wigwam.travel biedt u al vakanties aan vanaf 99 euro

  Bij Wigwam.travel

  Bij Wigwam.travel krijgt u echte superdeals. U kunt nu onder andere al een reis naar Praag boeken vanaf 99 euro inclusief vlucht en verblijf. U heeft geen kortingscode nodig om te genieten van deze aanbieding. Maar let op: VOL=VOL.

  Geldig t/m 31-12-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 1,5%
  extra korting

  Boek uw hotelovernachting in een designhotel met korting bij wigwam.travel

  Bij Wigwam.travel

  Bij wigwam.travel profiteert u van heel veel vakantie aanbiedingen. Boek nu uw overnachting in een stijlvol hotel met korting. U heeft geen kortingscode nodig.

  Geldig t/m 24-07-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
 • 1,5%
  extra korting

  Kortingscode voor 25 euro korting bij Wigwam.travel

  Bij Wigwam.travel

  Met deze kortingscode krijg je wel 25 euro korting bij Wigwam.travel. Kijk dus snel bij Wigwam.travel en boek met korting. Vergeet niet de kortingscode te gebruiken.

  Geldig t/m 07-06-2018
  Deze actie is helaas afgelopen
Kortingen, aanbiedingen en kortingscodes van Wigwam.travel  

Korting bij Wigwam.travel via MijnKorting

Op zoek naar aanbiedingen, kortingen en kortingscodes van Wigwam.travel, die geldig zijn in februari 2020? Dan ben je hier aan het juiste adres, want wij checken dagelijks de webwinkel van Wigwam.travel. Zodra er een kortingscode of actie beschikbaar is, dan laten we je die meteen weten. En daarbovenop krijg je bij ons altijd extra korting bij al je aankopen bij Wigwam.travel. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. Hieronder willen we in het kort wat meer uitleggen over kortingscodes en korting bij Wigwam.travel, dus lees gerust verder.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Naast rondkijken en je kortingscodes vinden bij MijnKorting, kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Als je dit hebt gedaan ontvang je niet alleen nieuwe reizen, maar ook andere leuke informatie en het belangrijkste is dat je kortingscodes kunt ontvangen die je kunt gebruiken om voordeliger te boeken. Kortingscodes zijn altijd fijn voor de portemonnee. Meld je dus snel aan en blijf altijd op de hoogte van alles. Krijg ook nog eens kortingscodes opgestuurd en je dag kan niet meer stuk.

Korting via social media 

Je kunt ook korting krijgen door rond te kijken op social media. Je kunt Wigwam Travel volgen op Facebook, je kunt hier niet alleen kortingscodes en nieuwe bestemmingen vinden, maar ook reviews van andere klanten lezen en misschien doe je zelfs inspiratie op voor je eigen vakantie.

Daarom, ga altijd via MijnKorting naar Wigwam.travel voor permanent extra korting op al jouw bestedingen, ook als je een kortingscode gebruikt of je gebruik maakt van een andere actiekorting.