Alle Willem&Drees kortingsacties en aanbiedingen

10 Actuele aanbiedingen  |  Er zijn deze maand 2 aanbiedingen toegevoegd

Alle geldige mei 2019 aanbiedingen van Willem&Drees, en bovendien ontvang je altijd extra korting via MijnKorting.

Willem&Drees acties

 • € 10,-
  extra korting

  Altijd extra korting bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Willem&Drees. Gewoon op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan en ontvang €7,50 welkomstpremie.

 • € 10,-
  extra korting

  Slim&Simpel box bij Willen&Drees voor slechts €30,-

  Bij Willem&Drees

  Met de nieuwe Slim&Simpel box zet je binnen 20 minuten een maaltijd op tafel. De Slim&Simpel box is gevuld met biologische ingrediënten voor twee maaltijden waarvan één met vlees of vis en één vegetarisch. Bestel deze box vanaf slechts €30,- bij Willem&Drees.

 • € 10,-
  extra korting

  Willem&Drees Extra nu voor slechts €45,-

  Bij Willem&Drees

  De Willem&Drees Extra bevat alle biologische ingrediënten voor jouw gezonde levensstijl en je bestelt deze box al vanaf slechts €45,-. Eet voordelig en gezond, bestel een box bij Willem&Drees.

 • € 10,-
  extra korting

  Vegetarische Willem&Drees box nu slechts €39,-

  Bij Willem&Drees

  Eet je het liefst volledig vegetarisch, bestel dan de uitgebreide vegetarische maaltijdbox van Willem&Drees. Je kan deze box al bestellen vanaf €39,-.

 • € 10,-
  extra korting

  GRATIS verzending bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Kies de lekkerste en verse maaltijden uit bij Willem&Drees en profiteer van GRATIS verzending van jouw box. Hiervoor is helemaal geen kortingscode van Willem&Drees nodig.

  Voorwaarden

  Vanaf €39,- (box + losse producten) wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

 • € 10,-
  extra korting

  Eet 3 dagen groente en fruit vanaf slechts €25,- bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees bestel je groente en fruit voor 3 dagen vanaf slechts €25,-.

 • € 10,-
  extra korting

  Ontdek gratis de lekkerste biologische recepten bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Willem&Drees geeft jou gratis toegang tot de recepten van de week. Je hebt zelfs de mogelijkheid om te zoeken op een gerecht of ingrediënt dat je lekker vindt. Dus maak snel gebruik van deze service en ontdek de lekkerste biologische recepten zonder dat je daar een kortingscode voor nodig hebt.

 • € 10,-
  extra korting

  Gratis maaltijdboxen verzenden bij Willem&Drees!

  Bij Willem&Drees

  Gezonde verse maaltijden wekelijks bezorgd! Gratis verzenden vanaf €39,00 bij Willem&Drees. Hiervoor heeft u geen kortingscode van Willem&Drees nodig!

 • € 10,-
  extra korting

  Vanaf €27,00 bestel je groenten en fruit bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Goedkoop, lekker en gezond eten kan met de voordelige groente en fruit box van Willem&Drees.
  Hiervoor heb je geen kortingscode van Willem&Drees nodig.

 • € 10,-
  extra korting

  Koken met voordelige seizoensgroenten van Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Gezond en gevarieerd koken doe je met de seizoensgroenten van Willem&Drees in mooie maaltijdpakketten. Dat is een voordeel voor het milieu en voor uw portemonnee. Ook zonder kortingscode maak je gebruik van dit voordeel bij Willem&Drees.

Verlopen aanbiedingen van Willem&Drees

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 10,-
  extra korting

  Willem&Drees kerstbox al vanaf €119,-

  Bij Willem&Drees

  Kies voor een heerlijk kerstmenu en bestel de kerstbox al vanaf €119,- bij Willem&Drees.

 • € 10,-
  extra korting

  €15,- korting bij Willem&Drees met de kortingscode

  Bij Willem&Drees

  Bestel jouw Slim&Simpelbox nu met €15,- korting bij Willem&Drees en gebruik de kortingscode bij het bestellen.

 • € 10,-
  extra korting

  Kortingscode voor €10,- korting bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Bestel je box nu met de kortingscode bij Willem&Drees en ontvang €10,- korting.

 • € 10,-
  extra korting

  Een verrukkelijke kerst met de kerstbox bij Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Bestel de kerstbox bij Willem&Drees en ga genieten van een verrukkelijk kerstmenu. Je hebt al een viergangen kerstmenu voor 4 personen voor €22,50 per persoon.

 • € 10,-
  extra korting

  Ontvang een cadeautje bij je Willem&Drees

  Bij Willem&Drees

  Bestel nu een heerlijke box bij Willem&Drees en ontvang een GRATIS boek, boordevol tips, inspiratie en meer dan 80 recepten.


Korting tips

Alle Willem&Drees kortingsacties en aanbiedingen

Korting bij Willem&Drees

Op zoek naar aanbiedingen en acties van Willem&Drees, die geldig zijn in mei 2019? Dan heb je die nu gevonden, want via ons krijg je te allen tijde extra korting op al je bestellingen bij Willem&Drees. En als extra weten wij alles van korting bij Willem&Drees. Zodra we een actie of aanbieding tegenkomen dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier krijg je dubbele, of soms wel driedubbele korting. In de volgende paragrafen leggen we wat meer uit over Willem&Drees, dus lees gerust verder.

Baal jij ook telkens weer dat je niet gezond eet? Of herken je het dat je net bezig was met gezond eten, maar dan toch weer terugvalt in oude gewoontes? Wees gerust, want Willem&Drees biedt de perfecte oplossing. De producten die in de Willem&Drees zitten zijn allemaal biologisch en zoveel mogelijk afkomstig van Nederlandse boeren. Er zijn verschillende soorten boxen, dus er zit voor iedereen wel wat lekkers bij. Het voordeel van Willem&Drees is dat eten lekker blijft, maar je wel veel groener en gezonder gaat eten. Je lifestyle wordt daardoor een stuk beter. Naast het eten biedt Willem&Drees ook nog eens vele gezonde recepten. Deze recepten zijn handig en duurzaam, want je eet met de seizoenen mee. Met behulp van kortingscodes kun je ook nog eens veel geld besparen. Lees hieronder snel de voordelen van de online webshop Willem&Drees. -Biologisch en van Nederlandse bodem- Bij elke box kiest Willem&Drees voor de beste biologische ingrediënten. De online webshop werkt samen met boeren die ze kennen. Hierdoor weten ze precies welke weg de producten van Willem&Drees hebben afgelegd voordat ze op jouw bord belanden. Alle producten komen rechtstreeks van de boer. En door het persoonlijke contact weet Willem&Drees wat er speelt bij de boeren en hoe het ervoor staat met het telen. Willem&Drees draagt de keurmerken EKO-keurmerk en B Corp keurmerk.

-Leer zelf de boer kennen- Niet alleen heeft Willem&Drees contact met de boeren, maar ook de consument heeft contact met de boeren. Willem&Drees vindt dit erg belangrijk, want ze zijn ervan overtuigd dat alle bijzondere biologische producten jou nog beter smaken als je weet waar de producten vandaan komen.

-Eerlijke prijs en persoonlijke service- Als je Willem&Drees gebruikt, ben je zeker niet duurder uit dan wanneer je gewoon biologische producten in de supermarkt koopt. Hoe kan dat dan precies? Willem&Drees koopt producten in die rechtstreeks van de boer komen en vervolgens bezorgt Willem&Drees deze producten bij jou thuis. De prijs kan hierdoor betaalbaar worden gehouden en tegelijkertijd betaalt Willem&Drees de boeren ook met een eerlijke prijs. Wekelijks worden de prijzen van biologische producten uit de supermarkt gecheckt, zodat de prijzen altijd scherp blijven van Willem&Drees. Als je eet met de boxen van Willem&Drees dan heb jij automatisch ook een persoonlijke beeboxer. Bij je persoonlijke beeboxer kun je terecht met al je vragen. Ook staat hij of zij altijd open voor nieuwe suggesties. Dus voor advies kun je altijd terecht bij je persoonlijke beeboxer die altijd voor je klaar staat.

-Kortingen bij Willem&Drees- Online shoppen is uiteraard heel aantrekkelijk. Je kunt lekker in je luie stoel blijven zitten en toch kun je ervoor zorgen dat je je boodschappen doet. Als je online producten inkoopt scheelt je dat tijd en energie. Op het internet is het aanbod ook enorm groot. Hierboven heb je de voordelen gelezen van Willem&Drees. Natuurlijk zijn er nog meer voordelen, maar dit zijn de belangrijkste. Na het lezen van deze voordelen wil je natuurlijk wel online bij Willem&Drees inkopen doen, maar hoe kun je dat nou zo goedkoop mogelijk doen? Er zijn verschillende manieren om geld te besparen. Je kunt ervoor kiezen om je aan te melden voor de nieuwsbrief of de social media van Willem&Drees goed in de gaten te houden. De bekendste en makkelijkste manier is het gebruiken van kortingscodes. Hieronder staan de manieren om geld te besparen nog eens goed uitgelegd. 1. Zoals hierboven al is vermeld, is het gebruiken van kortingscodes de bekendste en makkelijkste manier om geld te besparen. Wat zijn kortingscodes en hoe kom je aan kortingscodes? Kortingscodes zijn letterlijk codes die je van het internet afhaalt om de prijs van je inkopen te verminderen. Als je kortingscodes zoekt, kun je dat het beste doen op mijnkorting.nl. Deze site biedt heel veel verschillende kortingscodes aan. Het is een site zonder poespas. Op mijnkorting.nl kun je een account aanmaken. Dit is helemaal gratis en de gegevens die je invult worden op een veilige server opgeslagen. Er worden ook later geen onverwachtse kosten in rekening gebracht. Daar hoef je dus niet ongerust over te zijn. Heb je een maal een account dan kun je opzoek gaan tussen de vele kortingscodes. Er zitten dus ook veel kortingscodes voor Willem&Drees bij. Wat ook nog eens een extra voordeel is aan mijnkorting.nl is dat je 7,50 euro welkomstpremie krijgt. Dit maakt het nog aantrekkelijker om meteen naar mijnkorting.nl te surfen uiteraard. 2. Ook een goede manier om geld te besparen, is je aanmelden voor de nieuwsbrief van Willem&Drees. In de nieuwsbrief van Willem&Drees staan gratis gezonde recepten waarmee je een gezonde lifestyle kunt beginnen. Niet alleen staat dat erin, maar ook staan er leuke acties in en kortingen die ervoor zorgen dat jij geld bespaart. Dat maakt het extra aanlokkelijk om je aan te melden voor de gratis nieuwsbrief. Het enige wat je hoeft te doen is je naam, mailadres en postcode op te geven. Als je eenmaal bent aangemeld, krijg je de nieuwsbrief altijd direct in je mailbox wanneer er weer een nieuwe is verschenen. Zo mis je dus niks en blijf je van alles op de hoogte. 3. Naast het gebruiken van kortingscodes en je aanmelden voor de nieuwsbrief kun je ook de social media van Willem&Drees in de gaten houden. Social media zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen die plaats vinden. Alle nieuwtjes worden online geplaatst door mensen. Willem&Drees is ook actief op social media en wil zo de nieuwste ontwikkelingen binnen de online webshop bekend maken. Niet alleen blijft iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen, ook blijf je op de hoogte van acties en kortingen. Daar kun je uiteindelijk geld mee besparen. Willem&Drees is actief op Instagram, Twitter en Facebook. Daar plaatsen ze regelmatig updates, dus het is zeker aan te raden de social media in de gaten te houden.

Kortom, er zijn geen reden om niet online te shoppen bij Willem&Drees. Was jij altijd al van plan een betere lifestyle te krijgen, maar is het je nooit echt gelukt om door te zetten? Dit is je kans om wel door te zetten met een groene en gezonde lifestyle. Met Willem&Drees ga je beter eten en beter eten is beter leven. De online webshop biedt je persoonlijke service, zodat jij kiest voor wat het beste bij jou past. Gezonde recepten zijn er op de site te vinden. Al het eten is diervriendelijk en daarom hoef jij je dus nooit meer schuldig te voelen als je een stukje kip eet. Met behulp van kortingscodes wordt alles ook nog eens een stuk goedkoper. Dus begin snel je gezonde lifestyle met Willem&Drees.

Daarom, ga vanaf nu via MijnKorting.nl naar Willem&Drees voor altijd extra korting op iedere besteding, zowel met als zonder een aanbieding.

Kortingen

€ 10,- (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een actie of aanbieding.

Naar Willem&Drees

 terug naar alle winkels