Alle aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties van Windmill Shaving

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Bestel met korting met deze januari 2019 aanbiedingen en vouchers van Windmill Shaving, en bovendien ontvang je altijd extra korting op je mijnkorting account.


Windmill Shaving acties

  • tot € 5,00
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Windmill Shaving

    Bij Windmill Shaving

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Windmill Shaving. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Windmill Shaving kortingscode.


Korting tips

Alle aanbiedingen, kortingscodes en kortingsacties van Windmill Shaving

Korting bij Windmill Shaving

Zoek jij naar aanbiedingen, kortingsacties en kortingscodes van Windmill Shaving, die bruikbaar zijn in januari 2019? Dan zit je goed, want bij ons krijg je altijd extra korting bij al je bestellingen bij Windmill Shaving. Bovendien staan wij dagelijks in contact met Windmill Shaving. Zodra we een actie of kortingscode vinden, dan communiceren we die op deze pagina. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Windmill Shaving, dus lees gerust verder.

Windmill is ontstaan uit de overtuiging dat er nog wat ontbreekt bij de huidige scheerabonnementsservices. Over de prijs, dat scheermesjes zo duur helemaal niet hoeven te zijn zonder alle marketingkosten, heeft iedereen het al een keer gehad, dus dat slaan we over. Volgens Windmill is er nog wel wat te winnen op het gebied van kwaliteit, design en flexibiliteit.

- Windmill gebruikt enkel Duitse kwaliteit mesjes
- Windmill scheerkoppen kom je niet tegen in de supermarkt
- De houders liggen goed in de hand en zien er stijlvol uit
- Je zit echt nergens aan vast, geen addertjes onder het gras
- De communicatie is helder, duidelijk en transparant

Windmill vindt dat er belangrijkere dingen in het leven zijn dan scheren. Zoals genieten van een verre reis of gewoon iets dichter bij huis van een koud biertje in de kroeg. Een speciale date of iets alledaags als er goed uit zien voor je werk. Met Windmill zorg je dat je klaar bent voor deze momenten. Windmill maakt dit gemakkelijk voor je, zodat jij weer lekker scherp door kan gaan met andere dingen.

- Voor 17:00 besteld, de volgende dag in huis
- Gratis verzending, door de brievenbus
- Niet goed, geld terug

Daarom, ga vanaf nu altijd langs MijnKorting.nl naar Windmill Shaving voor altijd extra korting op elke besteding, ook als er geen aanbieding of kortingscode voorhanden is.

Kortingen

zowel met zonder kortingscode:
€ 5,00 (extra) korting op abonnement
€ 1,00 (extra) korting op Losse set en Losse mesjes
€ 1,50 (extra) korting op Luxe set en Cadeauset
€ 0,17 (extra) korting op Scheercreme

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Windmill Shaving

 terug naar alle winkels