Aanbiedingen en kortingscodes van Windmillkey

1 actuele korting of kortingscode  |  Er is deze maand 1 aanbieding toegevoegd

Alle geldige januari 2019 aanbiedingen en coupons van Windmillkey, en daarnaast ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.


Windmillkey acties

  • 7%
    extra korting

    Altijd extra korting op je aankoop bij Windmillkey

    Bij Windmillkey

    Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Windmillkey. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meldt je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Windmillkey kortingscode.


Korting tips

Aanbiedingen en kortingscodes van Windmillkey

Korting bij Windmillkey

Zoek je naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van Windmillkey, bruikbaar in januari 2019? Dan zit je hier gebakken, want wij checken dagelijks de webwinkel van Windmillkey. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. En als extra krijg je via MijnKorting.nl altijd extra korting bij al je aankopen bij Windmillkey. Op die manier kun je dus dubbel profiteren van acties en aanbiedingen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Windmillkey, dus lees gerust verder.

De Windmillkey is een 100% Hollands product, gemaakt van tuigleer. Het biedt de perfecte oplossing tegen rammende sleutelbossen, gaten in uw broek en krassen op uw smartphone. Het is een perfect cadeau: een stijlvolle key-organizer, die met een gravering gepersonaliseerd kan worden. Zo heeft iedereen zijn unieke product, elke dag weer bij zich.

Normaal gesproken kost een Windmillkey op Windmillkey.com inclusief persoonlijke gravering € 34,95. Tot het einde van het jaar kan u uw bezoeker een gratis gravering aanbieden ter waarde van € 5,-. Afgelopen jaar was deze actie een groot succes. Dus grote kans dat deze promotie u ook geld en blije bezoekers oplevert!

Daarom, ga nu via MijnKorting naar Windmillkey om altijd extra korting te ontvangen op elke besteding, ook als er geen kortingscode of actie geldig is.

Kortingen

met kortingscode: 7% (extra) korting
zonder kortingscode: 7% (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Windmillkey

 terug naar alle winkels