Kortingen, kortingscodes en kortingsacties van WW

7 actuele kortingen of kortingscodes

Alle aanbiedingen en bonnen van WW geldig in september 2019, plus nog eens extra korting op je mijnkorting account.

WW acties

 • 3,5%
  extra korting

  Ook het nieuwe Feel Good programma van WW met korting

  Bij WW

  WW heeft een nieuw programma om af te vallen gelanceerd. Het heet 'Feel Good' en is gebaseerd op de laatste voedingsinzichten. En ook bij dit programma krijg je natuurlijk extra WW korting via mijnkorting.nl, zonder dat je daarvoor een kortingscode nodig hebt.

 • 3,5%
  extra korting

  Nu nog meer korting bij WW

  Bij WW

  Je krijgt nu maar liefst 12,50 korting op iedere bestelling bij WW. Een kortingscode is hiervoor niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Extra gratis maand bij WW

  Bij WW

  Nu kun je bij WW een extra gratis maand verdienen als aanvulling op je bestaande abonnement. Voor iedere vriend(in) die zich aanmeldt bij WW krijgen jij en de betreffende vriend(in) een extra gratis maand. Zo bespaar je heel wat geld bij WW.

 • 3,5%
  extra korting

  Spaar voordelen met de nieuwsbrief van WW

  Bij WW

  Jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief van WW brengt vele voordelen met zich mee. Je treft meerdere kortingen en aanbiedingen. Schrijf je vandaag nog gratis in.

 • 3,5%
  extra korting

  Ideale aanbiedingen bij WW

  Bij WW

  Kijk vandaag nog op de site van WW en kom achter de geweldige aanbiedingen. De aanbiedingen vind je in een speciaal overzicht en je kunt er veel geld mee besparen.

 • 3,5%
  extra korting

  1ste maand gratis bij WW bij een jaar-abonnement

  Bij WW

  Kies je digitaal plan bij WW en start vandaag nog met gewichtsverlies. Ontvang nu de 1ste maand gratis bij een abonnement van 12 maanden bij WW. Extra leuk om zo te beginnen! Een kortingscode van WW is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Nu bij WW: 50% korting op de 1ste maand bij een halfjaar-abonnement

  Bij WW

  Bij WW krijg je nu 50% korting op de 1ste maand bij een abonnement van 6 maanden. Dat scheelt weer. Sluit nu snel af, zonder dat je een WW kortingscode nodig hebt.

Verlopen kortingscodes en aanbiedingen van WW

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 3,5%
  extra korting

  WW Freestyle: start nu voor € 0

  Bij WW

  WW Freestyle helpt je op weg naar jouw streefgewicht. Start vandaag voor € 0. Neem snel een kijkje bij WW. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Last minute flashsale bij WW: 33% korting bij een 3 maanden plan

  Bij WW

  Tijdens de Last minute flashsale bij WW bespaar je 33% bij een 3 maanden plan. Ga snel naar WW en pak je voordeel! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Cyber Monday bij WW: 3=2 maanden op een digital abonnement

  Bij WW

  Profiteer tijdens Cyber Monday van 3=2 maanden op een digital abonnement van WW. Mis het niet! Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Black Friday bij WW: 50% korting op een drie maanden abonnement

  Bij WW

  Het is Black Friday en daarom krijg je 50% korting op een drie maanden abonnement bij WW. Profiteer nu! Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  51% korting bij WW op 3 maanden

  Bij WW

  Ontvang nu dit weekend maar liefst 51% korting op 3 maanden bij WW. Het moment om in te stappen. Een WW kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig vanaf 3 maanden

 • 3,5%
  extra korting

  1ste maand gratis bij WW bij een jaar-abonnement

  Bij WW

  Ontvang nu de 1ste maand gratis bij een abonnement van 12 maanden bij WW. Extra leuk om zo te beginnen! Een kortingscode van WW is niet nodig.

  Voorwaarden

  bij een abonnement van 12 maanden

 • 3,5%
  extra korting

  50% korting bij WW op de 1ste maand bij een halfjaar-abonnement

  Bij WW

  Krijg nu 50% korting op de 1ste maand bij een abonnement van 6 maanden bij WW. Dat scheelt weer. Sluit nu snel af, zonder dat je een WW kortingscode nodig hebt.

  Voorwaarden

  bij een abonnement van 6 maanden

 • 3,5%
  extra korting

  Blackfriday actie bij WW: 3 halen = 2 betalen

  Bij WW

  Een heerlijke WW Blackfriday actie. Nu 3 halen = 2 betalen bij WW. Bestel snel wat je nodig hebt. Een kortingscode van WW is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Dagactie van WW: 3 halen = 2 betalen

  Bij WW

  Een speciale dagactie vandaag. Nu bij WW 3 halen = 2 betalen. Dat is een leuke actie. Een kortingscode van WW is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  40% korting bij WW op een 4 maanden plan

  Bij WW

  Bij WWontvang je nu 40% korting op een 4 maanden plan. Een goed moment om te starten!

Kortingen, kortingscodes en kortingsacties van WW

Korting bij WW

Ben je op zoek naar kortingscodes en aanbiedingen van WW, die geldig zijn in september 2019? Dan zit je bij mijnkorting goed, want bij ons ontvang je te allen tijde extra korting op al je aankopen bij WW. En daarbovenop weten wij alles van korting bij WW. Zodra we een actie of kortingscode tegenkomen dan communiceren we die op deze pagina. Hieronder vertellen we je alles over de webshop en de kortingen bij WW, dus lees gerust verder.

Ben je op zoek naar een goede manier om af te vallen of om op gewicht te blijven? Dan ben je nu aan het goede adres bij WW! Hoe weet je of het programma van WW daadwerkelijk werkt? Dat komt door meer dan 40 jaar ervaring en een wetenschappelijke onderbouwing. Je eet lekker en waar je van houdt en toch val je af, wat een feest! Je kunt meer dan 200 Zero Point voedingsmiddelen krijgen zoals zalm, eieren of erwten voor nul punten! Dit betekent dat je minder kunt tellen en meer kunt genieten van alles.

Je staat er bij WW niet alleen voor. Je krijgt tips van ervaringsdeskundigen en je kunt steun en motivatie vinden in de inspirerende online community. WW kan het leven van miljoenen mensen beïnvloeden en fijner maken, je bent bij WW in goede handen. In de community kun je allemaal mensen leren kennen die hetzelfde doen als jij en die je zo kunnen helpen met een blijvende verandering om je leven fijner en gezonder te maken.

WW doet er kortom erg veel aan om het leven voor jou fijner te maken en de medewerkers zijn er dan ook om je te helpen met je vragen en opmerkingen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice door te bellen tijdens werktijden en door te mailen wanneer je maar wilt. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Het fijne van WW is dat je gewoon kunt eten wat je wilt, maar dan verantwoordelijker. Je kunt met behulp van het Smart Points budget zien wat je dag totaal en weekextra is en zo kun je zien wat je van je budget kunt besteden. Je dag totaal wordt gebaseerd op je energiebehoefte en aan de hand van je leeftijd, gewicht, lengte en geslacht wordt je weekextra berekend. Op deze manier wordt het nog gemakkelijker en leuker om je aan je schema te houden. Een voedingsmiddel met veel eiwitten heet bijvoorbeeld een lage Smart Points waarde.

Je kunt bij WW rondkijken wanneer je dat maar wilt, want de website heeft natuurlijk geen openingstijden. Je hoeft niet na te denken over welke dag het is of hoe laat het is. Midden in de nacht, laat in het weekend of op een feestdag, het maakt voor WW niet uit wanneer jij rondkijkt op de site en beslist om mee te doen. Je kunt alles bekijken wanneer het jou uitkomt zonder dat je nog ergens anders aan hoeft te denken dan aan jezelf. Naast dat je rond kunt kijken wanneer je dat maar wilt hoef je ook niet in de rij te staan bij het afreken of een reis naar de winkel te maken.

Een ander voordeel van WW is dat de site heel erg duidelijk is. Als je de site van WW opent zie je meteen een gezonde, mooie, frisse site. Je krijgt meteen al zin om gezonder te gaan leven, toch? Je kunt op de site allerlei informatie vinden en zien wat voor methodes, tips en succesverhalen er zijn. Op de homepage kun je allerlei praktische informatie vinden onder aan de pagina. Om ervoor te zorgen dat de site optimaal gebruikt kan worden en dat er een goed overzicht te houden is, heeft WW categorieën gemaakt. Als je een categorie kiest kun je kleine delen van het assortiment bekijken en zo blijft alles duidelijk en overzichtelijk. Je kunt zelfs bekijken welke studio er bij jou in de buurt is door rechts boven op de vind knop te drukken.

De programma’s die je bij WW kunt vinden hebben allemaal een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit betekent dat je de laagste prijs betaalt voor de best mogelijke kwaliteit. Dit is erg fijn, zo weet je dat je bij WW nooit te veel betaalt. Maar wat als je dit nog goedkoper zou kunnen maken? Dat kan! Door kortingscodes te gebruiken.

Hoe kom je aan deze kortingscodes? Er zijn verschillende manieren. De eerste manier is om deze site goed in de gaten te houden. Deze site heeft een heel uitgebreid aanbod van de beste kortingscodes en je kunt hier altijd wel slagen voor een mooie kortingscode voor jou. Mocht dat nu niet het geval zijn, wacht dan een paar dagen en kijk opnieuw, het aanbod wordt namelijk regelmatig uitgebreid en zo wordt de kans de volgende keer nog groter dat je iets moois vindt. Je hoeft, als je steeds een leuke kortingscode vindt, nooit meer zonder korting bij een webshop te bestellen, dat is toch fantastisch?

Naast deze site in de gaten houden kun je WW ook volgen op social media. WW is actief op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram. Via je smartphone kun je rondkijken wanneer je maar wilt en waar je maar wilt. De pagina’s kennen natuurlijk ook geen openingstijden en dat maakt het erg gemakkelijk. Heb jij zin om rond te kijken, meer informatie op te doen en kortingscodes te vinden? Dan kun je dat gaan doen zonder ook maar ergens over na te hoeven denken. Op social media kun je zien wat andere klanten van WW vinden en welke programma’s ze doen en welke ze leuk vinden. Met deze informatie en misschien ook wel inspiratie kun je de kortingscode die je gevonden hebt optimaal gebruiken!

Heb je niet zo veel tijd om zelf op zoek te gaan of ben je bijvoorbeeld niet actief op social media? Dat is natuurlijk ook niet erg. Je kunt je namelijk aanmelden voor de nieuwsbrief en dan blijf je ook optimaal op de hoogte van alle weetjes, nieuwtjes, informatie en kortingscodes. Je aanmelden voor de nieuwsbrief kan door op de homepage naar beneden te scrollen. Rechts onderaan de pagina kun je een kopje nieuwsbrief zien. Als je hierop klikt kun je je naam en e-mailadres invullen. Na dit te hebben gedaan is alles geregeld. Je ontvangt nu regelmatig een mail met hierin alle weetjes, nieuwtjes, informatie en kortingscodes van WW. Je blijft perfect op de hoogte als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief!

Als laatste kun je soms ook korting krijgen bij WW zonder een kortingscode te gebruiken. Eens in de zoveel tijd heeft WW namelijk acties. Tijdens acties kun je tijdelijk een deel van het assortiment nog voordeliger kopen dan normaal. Je hebt of geen kortingscode nodig, of de kortingscode is gemakkelijk te vinden op de site, deze site, in de nieuwsbrief of op social media. Wees er snel bij als er een actie is want voor je het weet is het weer voorbij.

Kortingen

zowel met als zonder kortingscode gelden de volgende kortingen via MijnKorting:
- € 8,00 (extra) korting op een abonnement
- 3,5% korting op producten uit de webshop

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar WW

 terug naar alle winkels