Ziggo kortingsacties, cashbacks, acties

3 geldige acties  |  Er zijn deze maand 1 acties toegevoegd

Alle acties van Ziggo geldig in september 2019, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra cashback op je mijnkorting account.

Ziggo acties

 • tot € 75,00
  cashback

  Compleet pakket bij Ziggo voor 64,50 euro per maand

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo hebben ze een mooi compleet pakket. Betaal nu slecht 64,50 euro euro per maand en betaal geen activatiekosten. Een kortingscode van Ziggo heb je hiervoor niet nodig.

 • tot € 75,00
  cashback

  Start pakket bij Ziggo vanaf 49,50 euro

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo hebben ze al een startpakket vanaf 49,50 euro. Internet, TV en vast bellen voor een scherpe prijs. Ziggo vraagt je niet om een kortingscode. Bestel snel!

 • tot € 75,00
  cashback

  Altijd extra korting op je aankoop bij Ziggo

  Bij Ziggo

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Ziggo. Je hoeft niet te zoeken naar een Ziggo kortingscode. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van Ziggo

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 75,00
  cashback

  Nu bij Ziggo: eerste 4 maanden 50% korting

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo krijg je de eerste 4 maanden 50% korting. Dit in combinatie met een Alles-in-1 of Internet & Online TV pakket. Dat scheelt je weer. Een kortingscode van Ziggo is niet nodig.

  Voorwaarden

  i.c.m. Alles-in-1 of Internet & Online TV

 • tot € 75,00
  cashback

  Alles-in-1 Start bij Ziggo: 3 maanden voor 39,95 euro

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo sluit je voordelig je Alles-in-1 Start pakket af. Nu de eerste 3 maanden slechts 39,95 euro per maand.

 • tot € 75,00
  cashback

  Kijk nu 4K tv met Ziggo

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo kun je nu ook 4K tv kijken. Helemaal van deze tijd. Kijk voor de deal bij Ziggo. Als je via mijnkorting.nl bestelt profiteer je van korting op je account.

 • tot € 75,00
  cashback

  Nu bij Ziggo: 4 maanden lang 50% korting op Ziggo Alles-in-1

  Bij Ziggo

  Een mooie deal bij Ziggo. Ontvang nu 4 maanden lang 50% korting op Ziggo Alles-in-1 pakket. Een kortingscode van Ziggo is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig voor nieuwe klanten

 • tot € 75,00
  cashback

  Ziggo deal: 4 maanden lang 50% korting op Ziggo Alles-in-1 pakket

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo krijg je nu 4 maanden lang 50% korting op het Ziggo Alles-in-1 pakket. Een mooie deal van Ziggo. Voor deze deal heb je geen kortingscode van Ziggo nodig.

  Voorwaarden

  actie geldt alleen voor nieuwe klanten

 • tot € 75,00
  cashback

  Tijdelijk geen activatiekosten bij Ziggo

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo betaal je tijdelijk geen activatiekosten meer op een (ander) modem, mediabox en/ of een CI+ Module. Dat scheelt toch aanzienlijk! Pak dit voordeel mee! Een kortingscode van Ziggo is niet nodig.

 • tot € 75,00
  cashback

  Top actie voor Black Friday bij Ziggo: Ziggo pakket eerste 6 maanden voor maar € 29,95 p/m

  Bij Ziggo

  Als je tijdens Black Friday een Ziggo pakket afneemt, dan betaal je de eerste 6 maanden maar €29,95 per maand! Deze korting geldt op zowel het Start, Compleet als het Max pakket. Je kunt ook deze mooie deal combineren met de Black Friday actie van Vodafone en dan krijg je nog meer gratis extra's.

 • tot € 75,00
  cashback

  Ziggo deals: kortingen tot wel 50%

  Bij Ziggo

  Kijk snel naar de aanbieding pagina van Ziggo want je profiteer nu van tijdelijke hoge kortingen op diverse pakketten en diensten van Ziggo, oplopend tot wel 50%! Mocht je niet te veel willen betalen, check dan de deals. Hiervoor is geen kortingscode nodig.

 • tot € 75,00
  cashback

  Verhoogde korting bij Ziggo voor elke combi sale

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo ontvang je nu tijdelijk een verhoogde korting op elke combi sale, als je via MijnKorting bestelt. Dit houdt in dat wanneer je een Ziggo Internet & TV pakket afneemt met internet van 30 Mbit/s of hoger, en al beschikt over een Vodafone Mobiel abbonement op hetzelfde adres je de korting ontvangt! De verhoogde korting is 112,50 euro! Dat is de moeite!

  Voorwaarden

  Geldig op een combi sale

 • tot € 75,00
  cashback

  Tijdelijk geen activatiekosten bij Ziggo

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo betaal je tijdelijk geen activatiekosten. Dat scheelt je weer 19,95 euro! Een kortingscode van Ziggo is niet nodig.

Ziggo kortingsacties, cashbacks, acties

Cashback en korting bij Ziggo

Zoekende naar cashbacks, kortingsacties en kortingen van Ziggo, geldig in september 2019? Dan zit je goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra cashback op je contract bij Ziggo. En daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Ziggo. Zodra er een actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Ziggo, dus lees gerust verder.

Ziggo is al jaren de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland. Ziggo voorziet meer dan vier miljoen huishoudens van ten minste één dienst. De kernactiviteit van dit bedrijf is het leveren van radio- en televisiesignalen. Ziggo is niets voor niets de beste en grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en heeft daarom ook veel voordelen. Daarnaast biedt Ziggo u niet alleen veel voordelen maar kunt u ook nog eens profiteren van heel veel voordeel. Met Ziggo profiteert u van de beste kwaliteit voor een lage prijs.

-Voordelen van Ziggo-

Zoals hierboven al even beschreven staat, heeft Ziggo veel voordelen. Om zich te kunnen onderscheiden is dat hard nodig. Daarom streeft Ziggo naar de beste kwaliteit. Hieronder staan een aantal van de vele voordelen die Ziggo u te bieden heeft.

-Installeer zonder zorgen met de installatiegarantie-

Bij Ziggo vinden ze het belangrijk dat de opstart van internet, tv en bellen moeiteloos verloopt. U krijgt te maken met een opstart als u zich aanmeldt als nieuwe klant, als u een nieuw apparaat bestelt of als u verhuist. Deze garantie van een moeiteloos installatieverloop noemt men installatiegarantie. Deze garantie geldt voor één televisietoestel, één computer en één telefoon. U hoeft er niet eens technisch voor te zijn! Online op de website van Ziggo kunt u zelfs nog een online stappenplan vinden waarmee u verder op weg wordt geholpen. Daarnaast kunt u de medewerkers van Ziggo altijd bellen. Als u er zelf niet uit komt, dan plant de medewerker voor u een gratis afspraak met een monteur in. Dat is toch ontzettend fijn? Daarnaast kunnen de monteurs bij Ziggo ook meerdere apparaten aansluiten, voor €10 euro per kwartier komt alles in orde.

-Neem je huidige telefoonnummer gewoon mee naar Ziggo-

Hoe vervelend is het als je je telefoonnummer verplicht moet veranderen? Verwaterde contacten met vrienden verwateren nog verder en mensen blijven op het verkeerde nummer bellen. Kortom, gedoe. Bij Ziggo heeft u geen last van dit probleem. Bij Ziggo kunt u gerust uw huidige telefoonnummer meenemen als u van provider verandert. Dat kost hen geen enkele moeite en daarom doen ze het graag. Dit is natuurlijk heel erg handig en super onderscheidend. Zo zie je maar weer hoe voordelig Ziggo is.

-zeven keer bekroond tot beste internetprovider-

Tweakers is een Nederlandstalige website met nieuws en informatie over hardware, software, games en internet. Leden van de site kunnen op deze website commentaar geven op berichten en waardeoordelen geven aan geplaatste commentaren. Elk jaar wordt er een stemming gehouden door Tweakers. Dit heet de “Tweakers Awards”. In verschillende categorieën wordt er een winnaar gekozen. Nu is er goed nieuws voor u. Ziggo is voor de zevende keer bekroond tot de beste internetprovider door Tweakers. Dit kan haast geen toeval meer zijn en geeft aan dat Ziggo echte kwaliteit levert.

-Kortingen bij Ziggo-

Ziggo levert kwaliteit. En kwaliteit brengt kosten met zich mee. Bij Ziggo snappen ze dat men rekening moet houden met de maandelijkse kosten. Gelukkig is dat geen enkel probleem en is Ziggo heel erg voordelig. Alleen zijn er altijd nog manieren waarop er net wat meer bespaard kan worden. Dit is gelukkig ook simpel. Hieronder is een lijstje voor u samengesteld van alle manieren waarop u korting kunt verkrijgen. Bijvoorbeeld met behulp van kortingscodes. Bent u benieuwd wat kortingscodes zijn en wat voor korting u nog meer kan verkrijgen? Lees dan gerust verder.

1.    Een van de bekendste manieren om aan korting te komen is met behulp van kortingscodes. Kortingscodes zijn simpelweg codes die korting verschaffen op een website. Een voorbeeld van een website met kortingscodes erop is mijnkorting.nl. Op mijnkorting.nl kunt u een gratis account aanmaken en zo gebruik maken van alle kortingscodes. Hoe maakt u dit gratis account aan? Dat is erg eenvoudig. U maakt een gratis account aan door op de website van mijnkorting.nl uw e-mailadres in te vullen. Zo krijgt u toegang tot honderden kortingscodes en zo ook kortingscodes voor Ziggo. Maakt u zich trouwens geen zorgen. Het is compleet veilig. Al uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. Zo hoeft u niet bang te zijn dat deze kortingscodes uw veiligheid in gevaar brengen.

2.    Naast kortingscodes is er nog een manier om aan korting te komen. Ziggo heeft zelf ook veel aanbiedingen. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst 50%! De aanbiedingen zijn tijdelijk beschikbaar, dus sla snel uw slag. Houdt u ook rekening met de eerste gratis maand, of soms de eerste twee gratis maanden! Daarmee bespaart u weer flink op het totale bedrag. Vergeet dat niet. Ziggo biedt u voordelige aanbiedingen. Zo kunnen ze u een pakket aanbieden waarbij u de eerste 12 maanden een flinke som geld niet hoeft te betalen. Is dat niet super voordelig?

3.    Als u dacht dat kortingscodes en aanbiedingen bij Ziggo zelf alles waren, dan zat u er naast! Er is namelijk nog een manier om aan korting te komen. Ziggo heeft ook een nieuwsbrief. Op de website van Ziggo kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief met behulp van uw e-mailadres. Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van al het laatste nieuws. U blijft niet alleen op de hoogte van alle nieuwe producten, maar ook van alle aanbiedingen. Zo bent u altijd op de hoogte en hoeft u niet bang te zijn dat u iets misloopt.

Nu wordt het moeilijk voor u om geen abonnement aan te schaffen bij Ziggo. Met al het voordeel en de vele kortingen is het moeilijk om er nog omheen te draaien. Doe dat dus ook niet, dat is helemaal niet nodig. Denkt u nog eens even aan de voordelen die Ziggo u biedt en die Ziggo onderscheiden van vele andere providers. De goede installatiegarantie in nauwe samenwerking met service, u kunt uw telefoonnummer behouden en daarnaast is Ziggo voor de zevende keer bekroond tot beste internetprovider. Dat zegt toch wel iets? En kijkt u ook nog even naar het lijstje van alle manieren waarop u kunt besparen? Hoe fijn is het dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken? Het voordeel ligt aan uw voeten. Vergeet dus niet gebruik te maken van de aanbiedingen en de kortingscodes.

Daarom, ga vanaf nu altijd via MijnKorting naar Ziggo om altijd te besparen met cashback op al jouw contracten, ook als er geen kortingscode of actie beschikbaar is.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:

Voor nieuwe klanten bij Ziggo:
- 1 product: €10,- (extra) korting
- 2 producten - start: €22,50 (extra) korting
- 2 producten - complete: €30,- (extra) korting
- 2 producten - max: €50,- (extra) korting
- 3 producten - start: €25,- (extra) korting
- 3 producten - complete: €32,50 (extra) korting
- 3 producten - max: €55,- (extra) korting

Voor bestaande Ziggo klanten:
- 2 producten - start: €5,- (extra) korting
- 2 producten - complete: €5,- (extra) korting
- 2 producten - max: €7,50 (extra) korting
- 3 producten - start: €5,- (extra) korting
- 3 producten - complete: €5,- (extra) korting
- 3 producten - max: €7,50 (extra) korting

Combivoordeel: €75,- (extra) korting
Zenderpakket: €2,50 (extra) korting

Bijzonderheden

geen bijzonderheden

Naar Ziggo

 terug naar alle winkels