Cashback en acties van Ziggo

2 geldige acties

Alle acties van Ziggo geldig in september2022, en bovendien ontvang je altijd nog eens extra korting op je mijnkorting account.

Ziggo acties

 • tot € 50,00
  cashback

  Bestel een compleet pakket bij Ziggo voor maar €39,95 per maand

  Bij Ziggo

  Voorwaarden

  €39,95 geldt voor de eerst 6 maanden

 • tot € 50,00
  cashback

  Altijd extra korting op je aankoop bij Ziggo

  Bij Ziggo

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Ziggo. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang 7,50 welkomstpremie.

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van Ziggo

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • tot € 50,00
  cashback

  Gratis 3 smart Wifiboosters bij Ziggo

  Bij Ziggo

 • tot € 50,00
  cashback

  Nu 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal of Movies & Series XL bij Alles-in-1

  Bij Ziggo

 • tot € 50,00
  cashback

  Nu bij Ziggo: nu tot 5 maanden voor 39,95 euro

  Bij Ziggo

  De eerste maanden nu wel 5 maanden lang voor slechts 39,95 euro bij Ziggo. Sluit snel af.

  Voorwaarden

  Start is 3 maanden voor € 39,95 en bij Complete & Max tot 5 maanden €39,95

 • tot € 50,00
  cashback

  Nu bij Ziggo: 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal of Movies & Series XL

  Bij Ziggo

  Betaal nu bij Ziggo 5 maanden slechts 35,95 euro en daarbij ook nog eens 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal of Movies & Series XL.

 • tot € 50,00
  cashback

  Bestel een compleet pakket bij Ziggo voor maar €39,95 per maand

  Bij Ziggo

  Voorwaarden

  €39,95 geldt voor de eerst 6 maanden

 • tot € 50,00
  cashback

  Profiteer van Ziggo Sprinters en krijg je nu 6 maanden voor 29,95 p.m. + 2 SpartWifi pods 12 maanden gratis

  Bij Ziggo

 • tot € 50,00
  cashback

  Profiteer van Ziggo Sprinters en krijg je nu 6 maanden voor 29,95 p.m. + 2 SpartWifi pods 12 maanden gratis

  Bij Ziggo

 • tot € 50,00
  cashback

  Ontvang 2 SmartWifi pods gratis + 3 maanden korting op je pakket bij Ziggo

  Bij Ziggo

 • tot € 50,00
  cashback

  12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal bij Ziggo Alles-in-1!

  Bij Ziggo

  Kijk live sport bij Ziggo! Nu 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal bij Alles-in-1!

 • tot € 50,00
  cashback

  Nu tot 5 maanden korting bij Ziggo

  Bij Ziggo

  Krijg nu tot wel 5 maanden korting bij Ziggo Sport. Daarbij kun je ook nog 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal of Movies & Series XL ontvangen.

  Voorwaarden

  op de pakketten zijn algemene voorwaarden van toepassing

Cashback en acties van Ziggo

Cashback en korting bij Ziggo

Zoekende naar cashbacks en acties van Ziggo, geldig in september2022? Dan zit je goed, want bij MijnKorting.nl ontvang je altijd extra cashback op je contract bij Ziggo. En daarbovenop zijn wij altijd op de hoogte van de acties van Ziggo. Zodra er een actie beschikbaar is, dan zetten we die hier online. Zo kun je dus dubbele of soms zelfs driedubbele korting krijgen. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Ziggo, dus lees gerust verder.

Ziggo is al jaren de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland. Ziggo voorziet meer dan vier miljoen huishoudens van ten minste één dienst. De kernactiviteit van dit bedrijf is het leveren van radio- en televisiesignalen. Ziggo is niets voor niets de beste en grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en heeft daarom ook veel voordelen. Daarnaast biedt Ziggo u niet alleen veel voordelen maar kunt u ook nog eens profiteren van heel veel voordeel. Met Ziggo profiteert u van de beste kwaliteit voor een lage prijs.

-Voordelen van Ziggo-

Zoals hierboven al even beschreven staat, heeft Ziggo veel voordelen. Om zich te kunnen onderscheiden is dat hard nodig. Daarom streeft Ziggo naar de beste kwaliteit. Hieronder staan een aantal van de vele voordelen die Ziggo u te bieden heeft.

-Installeer zonder zorgen met de installatiegarantie-

Bij Ziggo vinden ze het belangrijk dat de opstart van internet, tv en bellen moeiteloos verloopt. U krijgt te maken met een opstart als u zich aanmeldt als nieuwe klant, als u een nieuw apparaat bestelt of als u verhuist. Deze garantie van een moeiteloos installatieverloop noemt men installatiegarantie. Deze garantie geldt voor één televisietoestel, één computer en één telefoon. U hoeft er niet eens technisch voor te zijn! Online op de website van Ziggo kunt u zelfs nog een online stappenplan vinden waarmee u verder op weg wordt geholpen. Daarnaast kunt u de medewerkers van Ziggo altijd bellen. Als u er zelf niet uit komt, dan plant de medewerker voor u een gratis afspraak met een monteur in. Dat is toch ontzettend fijn? Daarnaast kunnen de monteurs bij Ziggo ook meerdere apparaten aansluiten, voor €10 euro per kwartier komt alles in orde.

-Neem je huidige telefoonnummer gewoon mee naar Ziggo-

Hoe vervelend is het als je je telefoonnummer verplicht moet veranderen? Verwaterde contacten met vrienden verwateren nog verder en mensen blijven op het verkeerde nummer bellen. Kortom, gedoe. Bij Ziggo heeft u geen last van dit probleem. Bij Ziggo kunt u gerust uw huidige telefoonnummer meenemen als u van provider verandert. Dat kost hen geen enkele moeite en daarom doen ze het graag. Dit is natuurlijk heel erg handig en super onderscheidend. Zo zie je maar weer hoe voordelig Ziggo is.

-zeven keer bekroond tot beste internetprovider-

Tweakers is een Nederlandstalige website met nieuws en informatie over hardware, software, games en internet. Leden van de site kunnen op deze website commentaar geven op berichten en waardeoordelen geven aan geplaatste commentaren. Elk jaar wordt er een stemming gehouden door Tweakers. Dit heet de “Tweakers Awards”. In verschillende categorieën wordt er een winnaar gekozen. Nu is er goed nieuws voor u. Ziggo is voor de zevende keer bekroond tot de beste internetprovider door Tweakers. Dit kan haast geen toeval meer zijn en geeft aan dat Ziggo echte kwaliteit levert.

-Korting bij Ziggo-

Ziggo levert kwaliteit. En kwaliteit brengt kosten met zich mee. Bij Ziggo snappen ze dat men rekening moet houden met de maandelijkse kosten. Gelukkig is dat geen enkel probleem en is Ziggo heel erg voordelig. Alleen zijn er altijd nog manieren waarop er net wat meer bespaard kan worden. Dit is gelukkig ook simpel. Hieronder is een lijstje voor u samengesteld van alle manieren waarop u korting kunt verkrijgen. Bijvoorbeeld met behulp van acties. Bent u benieuwd wat acties zijn en wat voor korting u nog meer kan verkrijgen? Lees dan gerust verder.

2.    Naast acties is er nog een manier om aan korting te komen. Ziggo heeft zelf ook veel aanbiedingen. Dit voordeel kan oplopen tot maar liefst 50%! De aanbiedingen zijn tijdelijk beschikbaar, dus sla snel uw slag. Houdt u ook rekening met de eerste gratis maand, of soms de eerste twee gratis maanden! Daarmee bespaart u weer flink op het totale bedrag. Vergeet dat niet. Ziggo biedt u voordelige aanbiedingen. Zo kunnen ze u een pakket aanbieden waarbij u de eerste 12 maanden een flinke som geld niet hoeft te betalen. Is dat niet super voordelig?

3.    Als u dacht dat acties en aanbiedingen bij Ziggo zelf alles waren, dan zat u er naast! Er is namelijk nog een manier om aan korting te komen. Ziggo heeft ook een nieuwsbrief. Op de website van Ziggo kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief met behulp van uw e-mailadres. Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van al het laatste nieuws. U blijft niet alleen op de hoogte van alle nieuwe producten, maar ook van alle aanbiedingen. Zo bent u altijd op de hoogte en hoeft u niet bang te zijn dat u iets misloopt.

Nu wordt het moeilijk voor u om geen abonnement aan te schaffen bij Ziggo. Met al het voordeel en de vele kortingen is het moeilijk om er nog omheen te draaien. Doe dat dus ook niet, dat is helemaal niet nodig. Denkt u nog eens even aan de voordelen die Ziggo u biedt en die Ziggo onderscheiden van vele andere providers. De goede installatiegarantie in nauwe samenwerking met service, u kunt uw telefoonnummer behouden en daarnaast is Ziggo voor de zevende keer bekroond tot beste internetprovider. Dat zegt toch wel iets? En kijkt u ook nog even naar het lijstje van alle manieren waarop u kunt besparen? Hoe fijn is het dat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken? Het voordeel ligt aan uw voeten. Vergeet dus niet gebruik te maken van de aanbiedingen en de acties.

Daarom, ga vanaf nu altijd via MijnKorting naar Ziggo om altijd te besparen met cashback op al jouw contracten, ook als er geen aanbieding of actie beschikbaar is.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:

Voor nieuwe klanten bij Ziggo:
- 1 product: €10,- (extra) korting
- 2 producten - start: €20,- (extra) korting
- 2 producten - complete: €27,50 (extra) korting
- 2 producten - max: €47,50 (extra) korting
- 3 producten - start: €22,50 (extra) korting
- 3 producten - complete: €30,- (extra) korting
- 3 producten - max: €50,- (extra) korting

Voor bestaande Ziggo klanten:
- 2 producten - start: €5,- (extra) korting
- 2 producten - complete: €5,- (extra) korting
- 2 producten - max: €7,50 (extra) korting
- 3 producten - start: €5,- (extra) korting
- 3 producten - complete: €5,- (extra) korting
- 3 producten - max: €7,50 (extra) korting

Combivoordeel: €50,- (extra) korting

Bijzonderheden

geen bijzonderheden

Naar Ziggo

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.