Ziggo Zakelijk cashbacks, kortingsacties en aanbiedingen

6 geldige acties

Alle aanbiedingen van Ziggo Zakelijk geldig in december 2019, en daarbovenop ontvang je nog eens extra korting via MijnKorting.

Ziggo Zakelijk acties

 • € 60,-
  cashback

  Nu bij Ziggo de eerste 6 maanden 50% korting voor ZZP'ers

  Bij Ziggo Zakelijk

  Sluit nu bij Ziggo je abonnement af als ZZP'er en ontvang de eerste 6 maanden een korting van maar liefst 50%. Dat is nog eens een korting. Hiervoor hoef je geen kortingscode van Ziggo in te voeren.

  Voorwaarden

  geldig op de eerste 6 maanden

 • € 60,-
  cashback

  Ziggo Zakelijk actie: 12 maanden gratis Movies & Series XL bij Internet en TV

  Bij Ziggo Zakelijk

  Voor nieuwe klanten of overstap van een particulier naar een zakelijk abonnement.

 • € 60,-
  cashback

  12 maanden gratis Movies & Series XL bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk

  Als je nu bij Ziggo Zakelijk Zakelijk internet + TV afsluit, dan ontvang je daarbij 12 maanden gratis Movies & Series XL. Dat is extra leuk! Een kortingscode van Ziggo Zakelijk is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig voor nieuwe klanten én huidige klanten die van B2C overstappen naar B2B

 • € 60,-
  cashback

  Altijd extra korting op je aankoop bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk

  Als lid van MijnKorting krijg je altijd extra korting op al je bestellingen bij Ziggo Zakelijk. Je krijgt de korting op je MijnKorting account. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis aan, en ontvang € 7,50 welkomstpremie. Zodoende hoef je niet te zoeken naar een Ziggo Zakelijk kortingscode.

 • € 60,-
  cashback

  Alles-in-1 Zakkelijk pakket bij Ziggo Zakelijk met gratis Ziggo WifiSpots

  Bij Ziggo Zakelijk

  Wil je supersnel online werken, ook in de cloud? Bestel dan de Alles-in-1 Zakkelijk pakket van Ziggo en profiteer ook nog eens van gratis Ziggo Wifispots. En uiteraard krijg je nog eens korting op je account, als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  Ziggo Zakelijk tot de eerste 3 maanden gratis op proef

  Bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk doen ze niet moeilijk. De eerste 3 maanden kun je op proef proberen. Handig toch? Een kortingscode van Ziggo Zakelijk is niet nodig.

  Voorwaarden

  geldig op geselecteerde pakketten

Verlopen cashbacks en aanbiedingen van Ziggo Zakelijk

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • € 60,-
  cashback

  Try & Buy actie bij Ziggo Zakelijk: eerste 3 maanden gratis op proef

  Bij Ziggo Zakelijk

  Vind je ideale pakket of stel zelf een pakket samen bij Ziggo Zakelijk en profiteer nu van zakelijk internet 3 maanden gratis op proef. Ontdek het zelf het beste zakelijke internet. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  Try & Buy actie bij Ziggo Zakelijk: eerste 2 maanden gratis op proef

  Bij Ziggo Zakelijk

  Kies voor Ziggo Zakelijk Internet en probeer het 2 maanden, gratis en vrijblijvend, lang uit. Naast je huidige internetprovider, als je wilt. Heb je toch liever iets anders? Dan zeg je kosteloos het binnen 2 maanden weer op. Ontdek het zelf het beste zakelijke internet. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  Supersnel zakelijk internet bij Ziggo: Nu de eerste 2 maanden gratis

  Bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk krijg je dit najaar gratis 2 maanden supersnel zakelijk Internet. Maak een supersnelle start met de internet pakketten van Ziggo Zakelijk. Ga via mijnkorting en ontvang ook nog eens Ziggo Zakelijk korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  De eerste 2 maanden gratis Ziggo Zakelijk Internet

  Bij Ziggo Zakelijk

  Ontvang nu bij Ziggo Zakelijk de eerste 2 maanden gratis internet. Een leuk welkom, voor jou als klant. Een kortingscode van Ziggo Zakelijk is niet noodzakelijk.

 • € 60,-
  cashback

  Probeer nú 3 maanden gratis Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk

  Ga via mijnkorting naar Ziggo Zakelijk en dan krijg je bovenop deze actie ook nog eens extra Ziggo Zakelijk korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

  Voorwaarden

  Deze actie is geldig voor zakelijk klanten

 • € 60,-
  cashback

  Tijdelijk 60 euro extra korting bij Ziggo

  Bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk krijg je tijdelijk 60 euro extra korting! Ziggo is al zo voordelig en met deze 60 euro korting nog aantrekkelijker. Een kortingscode van Ziggo Zakelijk is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  Gratis Internetbeveiliging bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk

  Ontdek nú de Safe online pakketten van Ziggo Zakelijk en profiteer van GRATIS internetbeveiliging bij de Internetpakketten. Bestel via mijnkorting en ontvang ook nog eens Ziggo Zakkelijk korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  Power Promise bij Ziggo Zakelijk: Nu de eerste 3 maanden 50% korting

  Bij Ziggo Zakelijk

  Ontvang als nieuwe klant bij Ziggo Zakelijk met deze Power Promise actie gegarandeerd goede wifi thuis en op de zaak tegen een lage prijs. Nú de eerste 3 maanden 50% korting. Ga via mijnkorting naar Ziggo Zakelijk en dan krijg je bovenop deze actie ook nog eens extra Ziggo Zakelijk korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  Perfecte wifi voor de laagste prijs bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk heb je razendsnel en stabiel internet voor de laagste prijs. Ontdek hier welke internetpakket het beste bij jouw onderneming past. Bovendien kun je je pakket eenvoudig uitbreiden met zakelijke producten. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Ziggo Zakelijk korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • € 60,-
  cashback

  Zakelijk Internet Start voor maar liefst € 18,75 p/m bij Ziggo Zakelijk

  Bij Ziggo Zakelijk

  Profiteer nú als ondernemer van 50% korting op Zakelijk Internet Start bij Ziggo Zakelijk. De eerste 3 maanden betaal je maar liefst € 18,75 i.p.v. € 37,50 p/m. Bestel via mijnkorting en ontvang ook nog eens Ziggo Zakelijk korting op je account. Voor deze actie heb je geen kortingscode nodig.

Ziggo Zakelijk cashbacks, kortingsacties en aanbiedingen

Cashback en korting bij Ziggo Zakelijk

Op zoek naar cashbacks, aanbiedingen en acties van Ziggo Zakelijk, geldig in december 2019? Dan kan mijnkorting je wellicht helpen, want via MijnKorting.nl krijg je altijd extra cashback op je contract bij Ziggo Zakelijk. Bovendien staan wij van MijnKorting dagelijks in contact met Ziggo Zakelijk. Zodra we een actie tegenkomen dan stellen we je via deze pagina op de hoogte. Op die manier kun je dus dubbel profiteren. In de tekst hieronder vertellen we je alles over Ziggo Zakelijk, dus lees gerust verder.

Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Je bezoeker stelt zelf de ideale mix van de producten samen. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschikken je bezoekers natuurlijk over digitale tv van Ziggo.

Paketten:
Zakelijk Connect en Zakelijk Connect Pro

Tevens biedt Ziggo Zakelijk je de volledige internet- en telefonieoplossing voor het MKB. Ziggo heeft specifieke telecom oplossingen voor het MKB: Supersnel en betrouwbaar internet tot 500 Mb/s down- en 40 Mb/s upload via de kabel, bellen (over IP) en professionele wifi voor de zaak. En daarnaast stabiele PIN oplossingen voor horeca en retail en uiteraard bereikbaarheid via mobiel. Laat je nu eenvoudig overstappen en laat Ziggo Zakelijk ze daarbij helpen van begin tot einde. Voor elke ondernemer in het MKB heeft Ziggo Zakelijk een zakelijke oplossing. Als je bijvoorbeeld een telefooncentrale in de cloud wilt, Of medewerkers én gasten overal draadloos online moeten kunnen. De diensten van Ziggo Zakelijk kun je zelf samenstellen en beheren. Én er zijn handige maandbundels beschikbaar. Dat scheelt kosten! Altijd maandelijks opzegbaar en aanpasbaar. En goede service, ook in het weekend.

Daarom, ga altijd via MijnKorting.nl naar Ziggo Zakelijk om altijd cashback te ontvangen op ieder contract, ook als er geen kortingscode voorhanden is.

Kortingen

Zowel met als zonder kortingscode:
€ 60,- (extra) korting

Bijzonderheden

De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen door een kortingscode of aanbieding.

Naar Ziggo Zakelijk

 terug naar alle winkels