Cashback bij Zorgkiezer

1 actuele cashbacks

Sluit je Zorgkiezer verzekering af en ontvang punten op je mijnkorting account.

Zorgkiezer acties

Verlopen cashbacks en acties van Zorgkiezer

Deze aanbiedingen zijn helaas verlopen, maar je kunt proberen of deze nog werken.

 • 1325 punten
  cashback

  Stap over naar Anderzorg via Zorgkiezer en ontvang 750 punten cashback

  Bij Zorgkiezer

 • 1325 punten
  cashback

  Ontvang 1250 punten bij je zorgverzekering 2019 via Zorgkiezer.nl

  Bij Zorgkiezer

  Als lid van MijnKorting krijg je 1250 punten op je account bij overstappen naar een Zorgkiezer 2019 zorgverzekering. Maak gebruik van deze actie en pak je voordeel!

 • 1325 punten
  cashback

  Gratis overstapservice bij Zorgkiezer

  Bij Zorgkiezer

  Via Zorkiezer kun je alle zorgverzekeraars met elkaar vergeleken op premie, voorwaarden en kortingen. Zorgkiezer regelt gratis je overstap. Sluit nu een zorgverzekering voor 2019 via Zorgkiezer en ontvang 1250 punten op je mijnkorting account.

 • 1325 punten
  cashback

  Ontvang 1250 punten bij je zorgverzekering 2019 via Zorgkiezer.nl

  Bij Zorgkiezer

  Als lid van MijnKorting krijg je 1250 punten op je account bij overstappen naar een Zorgkiezer 2019 zorgverzekering. Maak gebruik van deze actie en pak je voordeel!

 • 1325 punten
  cashback

  Sluit nú een extra voordelige verzekering af via Zorgkiezer

  Bij Zorgkiezer

  De Zorgkiezer zorgcampagne voor 2018-2019 is nu gestart. Sluit via Zorgkiezer een zorgverzekering af bij een van de volgende verzekeraars en ontvang 1250 punten op je mijnkorting account:
  - Anderzorg
  - Menzis
  - Bewuzt
  - CZ
  - Just
  - De Amersfoortse
  - Nationale Nederlanden
  - Ohra
  - ONVZ
  - Salland
  - Zorgdirect
  - Stad Holland
  - United Consumers
  - Zilveren Kruis
  - Ziezo
  - Studenten Goed Verzekerd
  - Zorg & Zekerheid

  Voorwaarden

  Let wel: kannibalisatie (dus een overstap binnen label of concern) vergoedt Zorgkiezer niet.

 • 1325 punten
  cashback

  Ontvang 1250 punten en een gratis Sport City healthcheck bij een Zorgkiezer Zorgerzekering 2018

  Bij Zorgkiezer

  Als lid van MijnKorting ontvang je, als je via Zorgkiezer een nieuwe Zorgverzekering 2018 afsluit, 1250 punten op je account. Daarnaast ontvang je ook nog een gratis healtcheck van Zorgkiezer zelf.

  Voorwaarden

  - Er geldt geen cashback op telefonisch afsluiten van verzekeringen.
  - Cashback is 1x geldig, ook als sluit je een verzekering af voor meerdere personen.
  - Cashback geldt maar eenmalig per adres. Bij meerdere aanvragen op 1 adres (ook als het verschillende personen betreft), worden de meerdere aanvragen afgekeurd.
  - Er geldt alleen cashback op nieuw afgesloten verzekeringen.
  - LET OP: De cashback vergoeding ontvang je achteraf van MijnKorting.nl, en niet direct van Independer
  - 1 punt = € 0,01 (dus 100 punten is 1 Euro). Je kunt op je account zien hoeveel je punten in Euro's waard zijn.

 • 1325 punten
  cashback

  1925 punten korting (cashback) bij je zorgverzekering 2016 via Zorgkiezer.nl

  Bij Zorgkiezer

  Voorwaarden

  Via zorgkiezer.nl zijn de zorgverzekeringen van de volgende verzekeraars af te sluiten:

  • Aevitea
  • Anderzorg
  • Avéro Achmea
  • Bewuzt
  • CZ
  • CZdirect
  • DSW
  • De Amersfoortse
  • De Friesland Zorgverzekeraar
  • Delta Lloyd
  • Kiemer
  • Menzis
  • OHRA
  • ONVZ
  • Pro Life
  • Salland
  • Stad Holland Zorgverzekeraar
  • Turien en Co
  • VGZ
  • Nedasco
  • Zilveren Kruis Achmea
  • Zorg en Zekerheid

 • 1325 punten
  cashback

  Gebruik Zorgkiezer voor een nieuwe zorgverzekering en ontvang 1325 punten via MijnKorting.nl

  Bij Zorgkiezer

Cashback bij Zorgkiezer

Korting bij Zorgkiezer

Vind jij het ook een ontzettend moeilijke opgave om de beste zorgverzekering te kiezen? En ben jij het overzicht verloren door alle plus- en minpunten van elke verzekering? De webwinkel Zorgkiezer kan je daarin helpen. Deze webwinkel vergelijkt alle 61 zorgverzekeringen, zodat jij weer een overzicht hebt. De zorgverzekeringen worden vergeleken op prijs en inhoud. Zo kun je zelf beslissen wat het beste bij jou past. Als je moeite en geld wilt besparen, lees dan vooral verder en laat je verassen door alle hulp die door Zorgkiezer aangeboden wordt!

Gratis overstapservice

Besparen op overstapservice? Het kiezen van de juiste zorgverzekering is al lastig genoeg. Moeilijkheden met het overstappen is dan zeker het laatste wat je wil. Zorgkiezer maakt het daarom erg makkelijk om over te stappen. Dit is geheel gratis. Dit gaat als volgt, met behulp van zorgexperts worden de best passende zorgverzekeringen voor je uitgezocht. Als je een voordeligere zorgverzekering vindt en over wilt stappen, wordt dit volledig voor je geregeld. De webwinkel Zorgkiezer heeft namelijk een overstapgarantie. Zorgkiezer zorgt ervoor dat je oude zorgverzekering wordt opgezegd. Moeite wordt zo gemakkelijk bespaard. Er loopt nu ook nog een speciale actie bij de webwinkel Zorgkiezer. Als je nu overstapt op een voordeligere zorgverzekering, krijg je een gratis Oral-B tandenborstel. Dit is nog eens extra voordelig! Je bespaart namelijk geld met het afsluiten van een voordeligere zorgverzekering én met het inkopen van een elektrische tandenborstel. 

Bespaar tot wel 300 euro per jaar

Iedereen wil natuurlijk de beste zorg voor de beste prijs. Ieder mens heeft andere eisen en andere behoeften, dus hoe zorg je er nou voor dat je de juiste zorgverzekering voor jou vindt? Zoals hierboven al beschreven staat, heeft de webwinkel Zorgkiezer een team van zorgexperts. Zij zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van elke zorgverzekering. Zo kunnen zij jou alle informatie geven die nodig is om de juiste keuze te maken. En zo helpen ze je om het meeste voordeel uit je zorgverzekering te krijgen. Dit doen zij doormiddel van een chatmogelijkheid en een belservice. Ook kan je mailen, de webshop geeft altijd binnen 24 uur antwoord. Door de juiste zorgverzekering te kiezen, kun je tot wel 300 euro per jaar besparen. Dit is ontzettend veel geld en dit voordeel wil je natuurlijk niet mislopen. De webwinkel Zorgkiezer is al 10 jaar de beste zorgsite. Dit is natuurlijk niet voor niets. Loop niet langer voordeel mis en bespaar geld door de zorgsite vandaag nog te bezoeken!

Altijd de laagte prijs

Zoals al eerder vermeld, heeft elke zorgverzekering zijn voor-en nadeel. Bij de ene zorgverzekering ben je goedkoper uit dan bij de andere. Het grote voordeel van de webwinkel Zorgkiezer is dat ze altijd de laagste prijs hebben. Zorgkiezer biedt namelijk premies lager dan bij de verzekeraar zelf, of gelijk aan. Het is dus altijd voordeliger om via de webwinkel Zorgkiezer een zorgverzekering te kiezen of om over te stappen van verzekering. Je profiteert zo van zoveel mogelijk korting. Online overstappen van zorgverzekering is dus erg voordelig via de webwinkel Zorgkiezer. Wil jij een andere zorgverzekering zodat je voordeliger uit bent? Ga nu dan snel naar de webwinkel Zorgkiezer!

Kortingscodes vinden bij Mijnkorting

Ben jij al op de hoogte van het enorme voordeel dat kortingscodes met zich mee kunnen brengen? Veel mensen weten niet precies wat een kortingscode inhoudt en hoe je hieraan kan komen. Dit is zonde want met een kortingscode kun je veel geld besparen. Een kortingscode is een code die je in kunt zetten bij je volgende online bestelling. De webwinkel Mijnkorting heeft voor meer dan 1900 verschillende webwinkels kortingscodes en acties. Ook voor de webwinkel Zorgkiezer heeft Mijnkorting kortingscodes en acties. Deze kortingscodes zijn erg gemakkelijk te vinden op Mijnkorting. Voordat je gebruik kunt maken van alle geldende kortingen en acties, hoef je alleen je e-mailadres op te geven. Dit is geheel gratis. Hierna kun je gebruik maken van al het voordeel dat Mijnkorting aanbiedt. Mijnkorting maakt gebruik van een beveiligde server, alle gegevens zijn dus veilig. De kortingscodes die te vinden zijn op Mijnkorting, zorgen voor een procentuele korting op je uitgekozen zorgverzekering. De acties en kortingen veranderen regelmatig. Het is dus handig om de webwinkel Mijnkorting goed in de gaten te houden zodat je geen voordeel misloopt en zoveel mogelijk profiteert van alle geldende kortingscodes.

Bespaar geld met de nieuwsbrief

Is het voor jou ook onmogelijk om alles bij te houden? De webwinkel Zorgkiezer heeft daar een oplossing voor. Door je voor de nieuwsbrief in te schrijven, krijg je alle belangrijke informatie vanzelf in je mailbox. Zo hoef je zelf niet meer op zoek naar de laatste feiten. Door op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over de zorgverzekeringen, wordt het eenvoudiger om de beste en voordeligste zorgverzekering uit te kiezen. Dit bespaart je uiteindelijk geld. Inschrijven voor de nieuwsbrief van Zorgkiezer is dus ook nog eens voordelig. In de nieuwsbrief lees je tips over waar je voor moet opletten bij het afsluiten van een zorgverzekering. Zodra de nieuwe premies van de zorgverzekering bekend zijn, wordt dit ook in de nieuwsbrief vermeld. Door de nieuwsbrief te volgen bespaar je tijd én geld. Wacht niet langer en start gelijk met voordeel pakken door je vandaag nog in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Kort samenvattend, de webwinkel Zorgkiezer vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs én inhoud. Dit zorgt ervoor dat het voor jou veel eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken. Het team van zorgexperts helpt bij het maken van die keuze. Zo krijg je van alle kanten informatie, zodat je het meeste geld kan besparen. Omdat de webwinkel Zorgkiezer de laagste prijs heeft, soms zelfs lager dan bij de zorgverzekering zelf, is het altijd voordelig om je zorgverzekering via deze webwinkel te kiezen en je hiervoor in te schrijven. Ook het gebruik maken van kortingscodes zorgt ervoor dat je het voordeligst uitkomt. Blijf de webwinkel Mijnkorting in de gaten houden, zodat je nooit meer een korting misloopt. Wacht niet langer en pak maximaal voordeel door de beste zorgverzekering via Zorgkiezer te kiezen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Korting bij Zorgkiezer

 

Vind jij het ook een ontzettend moeilijke opgave om de beste zorgverzekering te kiezen? En ben jij het overzicht verloren door alle plus- en minpunten van elke verzekering? De webwinkel Zorgkiezer kan je daarin helpen. Deze webwinkel vergelijkt alle 61 zorgverzekeringen, zodat jij weer een overzicht hebt. De zorgverzekeringen worden vergeleken op prijs en inhoud. Zo kun je zelf beslissen wat het beste bij jou past. Als je moeite en geld wilt besparen, lees dan vooral verder en laat je verassen door alle hulp die door Zorgkiezer aangeboden wordt!

 

Gratis overstapservice

 

Besparen op overstapservice? Het kiezen van de juiste zorgverzekering is al lastig genoeg. Moeilijkheden met het overstappen is dan zeker het laatste wat je wil. Zorgkiezer maakt het daarom erg makkelijk om over te stappen. Dit is geheel gratis. Dit gaat als volgt, met behulp van zorgexperts worden de best passende zorgverzekeringen voor je uitgezocht. Als je een voordeligere zorgverzekering vindt en over wilt stappen, wordt dit volledig voor je geregeld.

De webwinkel Zorgkiezer heeft namelijk een overstapgarantie. Zorgkiezer zorgt ervoor dat je oude zorgverzekering wordt opgezegd. Moeite wordt zo gemakkelijk bespaard.

Er loopt nu ook nog een speciale actie bij de webwinkel Zorgkiezer. Als je nu overstapt op een voordeligere zorgverzekering, krijg je een gratis Oral-B tandenborstel. Dit is nog eens extra voordelig! Je bespaart namelijk geld met het afsluiten van een voordeligere zorgverzekering én met het inkopen van een elektrische tandenborstel. 

 

Bespaar tot wel 300 euro per jaar

 

Iedereen wil natuurlijk de beste zorg voor de beste prijs. Ieder mens heeft andere eisen en andere behoeften, dus hoe zorg je er nou voor dat je de juiste zorgverzekering voor jou vindt? Zoals hierboven al beschreven staat, heeft de webwinkel Zorgkiezer een team van zorgexperts. Zij zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van elke zorgverzekering. Zo kunnen zij jou alle informatie geven die nodig is om de juiste keuze te maken. En zo helpen ze je om het meeste voordeel uit je zorgverzekering te krijgen. Dit doen zij doormiddel van een chatmogelijkheid en een belservice. Ook kan je mailen, de webshop geeft altijd binnen 24 uur antwoord. Door de juiste zorgverzekering te kiezen, kun je tot wel 300 euro per jaar besparen. Dit is ontzettend veel geld en dit voordeel wil je natuurlijk niet mislopen. De webwinkel Zorgkiezer is al 10 jaar de beste zorgsite. Dit is natuurlijk niet voor niets. Loop niet langer voordeel mis en bespaar geld door de zorgsite vandaag nog te bezoeken!

 

Altijd de laagte prijs

 

Zoals al eerder vermeld, heeft elke zorgverzekering zijn voor-en nadeel. Bij de ene zorgverzekering ben je goedkoper uit dan bij de andere. Het grote voordeel van de webwinkel Zorgkiezer is dat ze altijd de laagste prijs hebben. Zorgkiezer biedt namelijk premies lager dan bij de verzekeraar zelf, of gelijk aan. Het is dus altijd voordeliger om via de webwinkel Zorgkiezer een zorgverzekering te kiezen of om over te stappen van verzekering. Je profiteert zo van zoveel mogelijk korting. Online overstappen van zorgverzekering is dus erg voordelig via de webwinkel Zorgkiezer. Wil jij een andere zorgverzekering zodat je voordeliger uit bent? Ga nu dan snel naar de webwinkel Zorgkiezer!

 

 

Kortingscodes vinden bij Mijnkorting

 

Ben jij al op de hoogte van het enorme voordeel dat kortingscodes met zich mee kunnen brengen? Veel mensen weten niet precies wat een kortingscode inhoudt en hoe je hieraan kan komen. Dit is zonde want met een kortingscode kun je veel geld besparen. Een kortingscode is een code die je in kunt zetten bij je volgende online bestelling. De webwinkel Mijnkorting heeft voor meer dan 1900 verschillende webwinkels kortingscodes en acties. Ook voor de webwinkel Zorgkiezer heeft Mijnkorting kortingscodes en acties. Deze kortingscodes zijn erg gemakkelijk te vinden op Mijnkorting. Voordat je gebruik kunt maken van alle geldende kortingen en acties, hoef je alleen je e-mailadres op te geven. Dit is geheel gratis. Hierna kun je gebruik maken van al het voordeel dat Mijnkorting aanbiedt. Mijnkorting maakt gebruik van een beveiligde server, alle gegevens zijn dus veilig. De kortingscodes die te vinden zijn op Mijnkorting, zorgen voor een procentuele korting op je uitgekozen zorgverzekering. De acties en kortingen veranderen regelmatig. Het is dus handig om de webwinkel Mijnkorting goed in de gaten te houden zodat je geen voordeel misloopt en zoveel mogelijk profiteert van alle geldende kortingscodes.

 

Bespaar geld met de nieuwsbrief

 

Is het voor jou ook onmogelijk om alles bij te houden? De webwinkel Zorgkiezer heeft daar een oplossing voor. Door je voor de nieuwsbrief in te schrijven, krijg je alle belangrijke informatie vanzelf in je mailbox. Zo hoef je zelf niet meer op zoek naar de laatste feiten. Door op de hoogte te zijn van het laatste nieuws over de zorgverzekeringen, wordt het eenvoudiger om de beste en voordeligste zorgverzekering uit te kiezen. Dit bespaart je uiteindelijk geld. Inschrijven voor de nieuwsbrief van Zorgkiezer is dus ook nog eens voordelig. In de nieuwsbrief lees je tips over waar je voor moet opletten bij het afsluiten van een zorgverzekering. Zodra de nieuwe premies van de zorgverzekering bekend zijn, wordt dit ook in de nieuwsbrief vermeld. Door de nieuwsbrief te volgen bespaar je tijd én geld. Wacht niet langer en start gelijk met voordeel pakken door je vandaag nog in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 

Kort samenvattend, de webwinkel Zorgkiezer vergelijkt alle zorgverzekeringen op prijs én inhoud. Dit zorgt ervoor dat het voor jou veel eenvoudiger wordt om een goede keuze te maken. Het team van zorgexperts helpt bij het maken van die keuze. Zo krijg je van alle kanten informatie, zodat je het meeste geld kan besparen. Omdat de webwinkel Zorgkiezer de laagste prijs heeft, soms zelfs lager dan bij de zorgverzekering zelf, is het altijd voordelig om je zorgverzekering via deze webwinkel te kiezen en je hiervoor in te schrijven. Ook het gebruik maken van kortingscodes zorgt ervoor dat je het voordeligst uitkomt. Blijf de webwinkel Mijnkorting in de gaten houden, zodat je nooit meer een korting misloopt. Wacht niet langer en pak maximaal voordeel door de beste zorgverzekering via Zorgkiezer te kiezen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortingen

1325 punten op een zorgverzekering

Bijzonderheden

- Er geldt geen cashback op telefonisch afsluiten van verzekeringen.
- cashback is 1x per adres geldig, ook al sluit je een verzekering af voor meerdere personen.
- Er geldt alleen cashback op nieuw afgesloten verzekeringen.
- Er geldt geen cashback als men overstapt naar een andere merk binnen hetzelfde zorgconcern.
- Er geldt alleen cashback op verzekeringen die genoemd zijn.
- LET OP: De cashback vergoeding ontvang je achteraf van MijnKorting.nl, niet direct van Zorgkiezer.
- 1 punt = € 0,01. Je kunt op je account zien hoeveel je punten in Euro's waard zijn.
– Je ontvangt alleen cashback bij een zorgverzekering van de volgende verzekeraars:
Anderzorg
Menzis
Bewuzt
CZ
CZdirect
Just
De Amersfoortse
De Friesland
VGZ
Nationale Nederlanden
OHRA
ONVZ
Pro Life
Studenten Goed Verzekerd
UnitedConsumers
ZieZo Zilveren Kruis
Zilveren Kruis
Zorg en Zekerheid

Naar Zorgkiezer

 terug naar alle winkels
Account registratie is op dit moment uitgeschakeld.