Alle acties

 • 5%
  extra korting

  Mini-slips al vanaf € 12,95 bij Mey

  Bij Mey

  Mey heeft diverse kleuren Mini-slips met een chic glanzende taile en zonder dikker makende zijnaden al vanaf € 12,95. Bestel via mijnkorting en ontvang ook nog eens Mey korting op je account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  Goedkope basics voor heren bij Mey: vanaf € 16,95

  Bij Mey

  Je kunt bij Mey uitstekende en comfortabele heren basics bestellen voor kleine prijzen. Ook vind je basics in grote maten. Al vanaf € 16,95. Hiervoor is een kortingscode van Mey niet vereist.

 • 7,5%
  extra korting

  Verse bloemen al vanaf € 4,95 bij Brievenbusbloemen

  Bij Brievenbusbloemen

  Laat je bloemen bezorgd worden door de brievenbus. Ga snel naar Brievenbusbloemen en bestel je favoriete boeket al voor € 4,95. Uiteraard ontvang je als lid van mijnkorting ook nog eens extra Brievenbusbloemen korting op je account, zowel met als zonder kortingscode of aanbieding.

 • tot € 75,00
  cashback

  Start pakket bij Ziggo vanaf 49,50 euro

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo hebben ze al een startpakket vanaf 49,50 euro. Internet, TV en vast bellen voor een scherpe prijs. Ziggo vraagt je niet om een kortingscode. Bestel snel!

 • 5%
  extra korting

  Bestel nu je favoriete lichaamsverzorging producten en make-up met korting bij Drogisterijplus

  Bij Drogisterijplus

  Wil je direct al van korting profiteren op alle producten van Drogisterijplus? Bestel dan via MijnKorting bij Drogisterijplus en ontvang korting op je account. Een kortingscode van Drogisterijplus heb je niet nodig.

 • 4%
  extra korting

  Vitaminecompleet Dieet voor slechts € 74,- voor 4 weken,

  Bij Vitaminecompleet

  Wil je graag afvallen? Bestel dan de drie maandverpakkingen van 30 tabletten Multivitamine, 30 tabletten Magnesium en 30 capsules Omega-3 voor slechts € 74,- voor 4 weken bij Vitaminecompleet. En daarbovenop krijg je ook nog eens extra Vitaminecompleet korting op je MijnKorting account. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Gratis verzenden bij Simba Sleep

  Bij Simba Sleep

  Bij Simba Sleep hoef je geen verzendkosten te betalen op je bestelling. Een goede service van Simba Sleep. Hiervoor is een kortingscode van Simba Sleep niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Gratis levering bij Nisbets

  Bij Nisbets

  Als je bij Nisbets een bestelling plaatst van minimaal 50 euro, betaal je geen verzendkosten op je bestelling! Een kortingscode van Nisbets is niet nodig.

  Voorwaarden

  Bij een minimale bestelwaarde van 50 euro.(excl. BTW)

 • 4,2%
  extra korting

  10% korting bij Naifcare

  Bij Naifcare

  Als je als eerste op de hoogte wil zijn van de nieuwste acties bij Naifcare dan hoef je je alleen maar aan te melden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook direct 10% korting bij je eerste bestelling. Een kortingscode van Naifcare is niet nodig.

  Voorwaarden

  10% korting is geldig bij een bestelling vanaf €25,-

 • 5%
  extra korting

  De leukste Babyshower artikelen nu vanaf slechts €0,75 bij Geboorte-versiering

  Bij Geboorte-versiering

  Ga je binnenkort iemand verrassen met een fantastische babyshower? Bespaar dan op de leukste artikelen en bestel ze vanaf slechts €0,75 bij Geboorte-versiering. Een kortingscode is niet vereist.

 • 4,5%
  extra korting

  Gratis verzenden bij Jeans Centre

  Bij Jeanscentre

  Bij Jeans Centre betaal je tijdelijk geen verzendkosten op je bestelling. Bestel op je gemak online en ontvang je bestelling kosteloos thuis! Heerlijk shoppen dus. Een kortingscode van Jeans Centre heb je niet nodig.

 • tot 3%
  extra korting

  Disneyland Parijs jaarpassen nu vanaf €149,-

  Bij Disneyland Parijs

  Sindskort kan je een Jaarpas bestellen op de site van Disneyland Paris. Geniet een jaar lang van de magie van Disneyland Parijs en bestel een jaarpas vanaf slechts €149,-. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet vereist.

  Voorwaarden

  De voordelen en kortingen behorend bij elke Jaarpas kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn alleen bestemd voor de houder van de Jaarpas (uitzonderingen daargelaten). Je hebt een geldige Jaarpas nodig om er gebruik van te kunnen maken, zorg dat je deze altijd bij je hebt. Prijzen en voordelen zijn geldig voor Jaarpassen die gekocht zijn van 7 November 2018 t/m 1 april 2019. De Discovery Jaarpas heeft 215 restrictiedagen, incl. de 2 dagen na aanmaak van de definitieve pas.
  *Verschuldigd maandbedrag (naar boven afgerond) voor de aankoop van een Jaarpas met maandelijkse betaling (11 termijnen) en afgetrokken van de eerste verplichte betaling van €55. Raadpleeg onze website voor meer informatie over maandelijkse betalingen.
  Kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen t/m 2 jaar gratis.
  Het parkeerterrein van de Disney Parken is gratis voor lichte voertuigen en motoren gedurende de geldigheidsperiodes van de Jaarpas en tijdens de openingstijden van de Disney® Parken. Voor campers geldt een toeslag van €10 per dag. Parkeren op de parking voorbehouden voor de bussen is strikt verboden. De gratis toegang tot de parking is niet van toepassing tijdens speciale evenementen (uitgezonderd evenementen gereserveerd voor Jaarpashouders). Toegang tot het parkeerterrein is strikt persoonlijk.
  Toegang tot de parkeerplaatsen voor bezoekers die het dichtste bij de Disney Parken liggen, in een zone die gereserveerd is voor lichte voertuigen. Op basis van beschikbaarheid.
  Bepaalde artikelen uitgezonderd. Kijk op de lijst in de boetieks.
  Speciale prijzen zijn alleen geldig voor aankomsten t/m 1 april 2019. De speciale prijs is op basis van de beschikbaarheid op het moment van boeking, neem contact op met ons voor de exacte prijs. De afgeronde prijzen van €55 en €66 (naar boven afgerond) zijn exclusief de toeristenbelasting (€0,99 per persoon ouder dan 18 jaar per nacht) en ontbijt. Ze zijn geldig voor één nacht in Disney's Hotel Santa Fe (standaard kamer) in het Voordeelseizoen. Speciale prijs is alleen beschikbaar voor nieuwe boekingen, maximaal 2 kamers/blokhutten per boeking (niet geldig voor Premium Plus blokhutten, familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Newport Bay Club, Golden Forest Club suites, suites in Disney's Newport Bay Club, Empire State Club kamers & suites, Castle Club kamers & suites.
  Korting op een 1-daags toegangsticket gekocht bij de kassa's bij de ingang van de Disney Parken (maximaal 5 toegangstickets per dag per Jaarpas-houder). Niet te combineren met andere acties of aanbiedingen.
  Aankoop beperkt tot één PhotoPass+ per houder van een geldige Jaarpas. Het is geldig gedurende de geldigheidsperiode van de Jaarpas (in plaats van 10 dagen bij de klassieke PhotoPass+ die te koop is voor € 74.99) en kan worden gebruikt in bepaalde attracties en tijdens ontmoetingen met Disney Figuren in aanwezigheid van Disney PhotoPass™+ fotografen. Te koop in de volgende boetieks. Disneyland® Park: New Century Notions, Flora's Unique Shop, Ribbons & Bows, Emporium, Bif Thunder Photographer, Sir Mickey's Shop, Strollers, Constellations, Starport, Star Command Photographers, Meet Mickey Mouse, Princess Pavillon, Le Coffre du Capitaine and Light Speed Photography; Walt Disney Studios® Park: Walt Disney Studios Store, Legends of Hollywood, Rock around the Shop, Tower Hotel Gifts; Disney Village®: Disney Gallery, World of Disney, World of Toys; Disney Hotels: alle boetieks (lijst kan zonder kennisgeving worden gewijzigd). De Jaarpas PhotoPass+ is gratis voor houders van de Infinity Jaarpas.
  Kortingen uitsluitend van toepassing op maaltijden en alcoholvrije dranken in de restaurants van de hotels en de parken van Disneyland Paris en in de volgende restaurants in Disney Village: Annette's Diner, Café Mickey, La Grange, New York Style Sandwiches en The Steakhouse, met een limiet van 6 gasten. Deze korting is ook geldig op 24 en 31 december. Niet geldig op dagen waarop de Jaarpas niet geldig is voor toegang.
  Korting is geldig op de adviesprijzen bij de loketten, bij de ingang van Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn vrienden!, op basis van beschikbaarheid en met een maximum van 5 tickets per Jaarpas-houder (alleen categorie 2). Geen voorstelling op bepaalde dagen van de week. Deze show is niet geschikt voor mensen met astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen.
  Op de green fees, in het restaurant en in de boetieks op artikelen met het etiket Golf Disneyland®.
  Korting op ontbijt met de Disney Figuren in het Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park voor de Jaarpas-houder en maximaal 5 introducees.
  Speciaal 1 dag/2 parken toegangsticket (één prijs voor volwassenen en kinderen), geldig op de dag van het bezoek, te koop bij de kassa's bij de ingang van de Disney® Parken, maximaal 5 toegangstickets per week per Jaarpas-houder, maximaal 10 toegangstickets per Jaarpas-houder per geldigheidsperiode voor Magic Plus en maximaal 20 toegangstickets per Jaarpas-houder per geldigheidsperiode voor Infinity. Toegangstickets zijn alleen geldig op de geldigheidsperiodes van de Jaarpas.
  Profiteer van een gedeelte van de Disney® Parken voor de gewone openingstijd, krijg toegang tot bepaalde attracties en ontmoet Disney Figuren.
  Op basis van beschikbaarheid. Bepaalde Jaarpas evenementen zijn exclusief te reserveren voor de houders van een Infinity Jaarpas op basis van beschikbaarheid.
  Op basis van beschikbaarheid. 1 rolstoel en 1 buggy per dag en per Jaarpashouder.
  Maximaal 3 stuks bagage per Jaarpashouder per dag.
  1 hond of kat per Jaarpashouder en per dag (geen nacht).
  Alleen in de restaurants met tafelbediening is per maaltijd een bepaalde alcoholvrije cocktail gratis voor de Jaarpas-houder. (behalve bij Lucky Nugget Saloon, Café des Cascadeurs en in de restaurants van Disney Village).
  Specifieke locatie voor Disney Illuminations, Disney Stars on Parade en de openlucht seizoensshows die plaatsvinden op het podium van Production Courtyard. Beperkt aantal plekken per locatie, deze dienen gereserveerd te worden, dit kan vanaf 15 dagen tot 24 uur voorafgaand aan de dag van bezoek via het exclusieve telefoonnummer. Alleen voor Infinity Jaarpashouders. Toegang op vertoon van de Infinity Jaarpas en de voucher die ontvangen is bij City Hall of Studio Services. De voucher is niet overdraagbaar.
  Toegang tot de zwembaden van Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club en Disney's Sequoia Lodge, op vertoon van de voucher die ontvangen is bij de conciërge van het hotel. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, afhankelijk van beschikbare tijdsloten (2 tijdsloten per dag, 1 in de ochtend en 1 in de middag). De plaatsen dienen gereserveerd te worden, dit kan vanaf 15 dagen tot 24 uur voorafgaand aan de dag van bezoek via het exclusieve telefoonnummer. Geldig voor je Infinity Jaarpas-houder + 1 introducee. De Jaarpas-houder + introducee dienen zich te houden aan het regelement van het zwembad. Gesloten tijdens bepaalde periodes, check de sluitingsdata op www.disneylandparis.com. Neem voor meer informatie contact op via het exclusieve telefoonnummer.
  De vermelde prijzen zijn bepaald op basis van de economische omstandigheden op 7 februari 2018 en kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met de toepasselijke algemene verkoopvoorwaarden van Disneyland® Paris.

 • tot 2%
  extra korting

  Altijd 20% korting op Pampers bij Bol.com

  Bij Bol.com

  Bestel voortaan de Pampers voor je kleintje bij Bol.com, want hier krijg je altijd 20% korting op je Pampers bestelling.

 • 5%
  extra korting

  Sweakers al vanaf € 14,95 bij Ockyz

  Bij Ockyz

  Draag de comfortabel en coole Sweakers van Ockyz tijdens zwemmen en voorkom glijpartijen. Al vanaf €14,95. Shop via mijnkorting en krijg ook nog eens Ockyz korting op je account.

 • 5%
  extra korting

  Meld je aan bij Denham en ontvang 10% korting

  Bij Denham

  Als je je bij Denham inschrijft op de nieuwsbrief ontvang je nu 10% korting op je volgende aankoop. Dat is mooi meegenomen. Pak dit voordeel mee.

  Voorwaarden

  Na inschrijving op de nieuwsbrief.

 • 6,25%
  extra korting

  Powerbanks met korting bij Mobisun

  Bij Mobisun

  Laad je Laptop of Macbook op met een powerbank van Mobisun. Bestel via mijnkorting en krijg ook nog eens Mobisun korting op je account. Hiervoor heb je geen kortingscode nodig.

 • 6,25%
  extra korting

  Mobiele zonnepanelen scherp geprijsd bij Mobisun. Al vanaf € 59,-

  Bij Mobisun

  De beste mobiele zonnepanelen voor de beste prijs tref je bij Mobisun. Mobisun biedt diverse mobiele zonnepanelen al vanaf € 59,-. Bekijk het aanbod direct online bij Mobisun en profiteer ook nog eens van extra Mobisun korting op je account als je via mijnkorting besteld. Een kortingscode is niet nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Zonnebrillen bij Toms al vanaf €64,-

  Bij Toms

  Bij Toms kan je niet alleen slagen voor een mooie trendy zonnebril vanaf slechts €64,-,maar met de aankoop van Toms Eyewear zorg je dat mensen in nood een volledig oogonderzoek kunnen krijgen van medische professionals. Shop bij Toms zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • tot 3,75%
  extra korting

  Uitrusting artikelen met korting bij Bushcraftshop

  Bij Bushcraftshop

  Bij Bushcraftshop vind je alle handige soorten uitrusting artikelen om mee te nemen tijdens je verblijf in de wildernis. Bekijk het aanbod direct online bij Bushcraftshop. Bestel via mijnkorting en krijg Bushcraftshop korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • tot 7,5%
  extra korting

  Leren telefoonhoesjes met korting bij itZbcause

  Bij itZbcause

  itZbcause biedt in haar webshop prachtige handgemaakte trendy leren telefoonhoesjes voor diverse soorten smartphones. Vind het hoesje wat bij jou past bij itZbcause en profiteer ook nog eens van itZbcause korting op je account als je via mijnkorting besteld. Voor deze korting heb je geen itZbcause kortingscode nodig.

 • 0,5%
  extra korting

  Moppies positiemode al vanaf €7,95 bij Opentopzwanger

  Bij Opentopzwanger

  Bestel de mooie positiemode van Noppies al vanaf €7,95 bij Opentopzwanger zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • tot 2,5%
  extra korting

  Bijzonder accommodaties met korting bij Ardoer

  Bij Ardoer

  Heb jij zin om een heerlijk weekendje weg te gaan? Maar wil je een keer iets anders dan normaal? Bekijk dan de bijzondere huuraccommodaties van Ardoer en boek een van de leukste en bijzondere accommodaties! Boek via Mijnkorting want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je Mijnkorting account.

 • 3%
  extra korting

  Maak je eigen postzegels voor slechts €10,95

  Bij PostNL

  Ben je ook benieuwd naar jouw eigen foto op een postzegel? Bestel ze dan nu bij PostNL. Voor €10,95 heb je 10 eigen postzegels. Een PostNL kortingscode heb je hier niet voor nodig.

 • 3,5%
  extra korting

  Vrolijke lunchboxen bij Kids With Flair al vanaf €5,90

  Bij Kids With Flair

  Ga op pad met de vrolijke lunchboxen van Kids With Flair. Je kan kiezen uit heel veel soorten, maar je hebt er al een vanaf €5,90. Een kortingscode van Kids With Flair is niet noodzakelijk.

 • € 50,-
  extra korting

  Nu bij Mijndomeinauto: €40,- korting p/m bij een auto met bestickering

  Bij Mijndomeinauto

  Waar wacht je nog op? Bij Mijndomeinauto lease je nú een auto met bestickering met €40,- korting p/m. Sluit via mijnkorting een contract af bij Mijndomeinauto en ontvang ook nog eens Mijndomeinauto korting op je account. Voor deze actie is geen kortingscode nodig.

 • tot 1 maandbedrag
  extra korting

  Sim only Superdeal van Youfone voor 10 euro

  Bij Youfone

  Sluit nu bij Youfone een goede deal af. Al vanaf 10 euro! Stel je abonnement zelf samen.

 • 3,5%
  extra korting

  Gratis verzenden bij Penninkhofmode

  Bij Penninkhofmode

  Bij Penninkhofmode betaal je geen verzendkosten. Dat is lekker shoppen!

 • 2,5%
  extra korting

  70% korting in de sale bij Homestylingshop

  Bij Homestylingshop

  Shop met korting bij Homestylingshop, want in de sale vind je fantastische meubels en accessoires met korting tot wel 70%! Hiervoor is geen Homestylingshop kortingscode nodig.

 • tot 1,5%
  extra korting

  GRATIS Masterclass van topchef Caspar Burgi bij Budgetplan

  Bij Budgetplan

  Bestel een Atag inductiekookplaat bij Budgetplan en ontvang GRATIS een fantastische Masterclass van Caspar Burgi cadeau. Een kortingscode van Budgetplan is niet vereist.

  Voorwaarden

  Koop een Atag inductiekookplaat tussen 1 september - 30 november 2018
  (M.u.v. de modellen: HI6271B en HI6271E)
  Uiterlijk 30 dagen na de actieperiode aanmelden via website: atag.nl/masterclass en kookfabriek.nl/atag
  Vul volledig het aanmeldformulier in en upload het aankoopbewijs van het apparaat
  Na ontvangst van registratiebevestiging verzilvert u deze via de website van de Kookfabriek
  Geldig aankoopbewijs of offerte is nodig voor deelname
  3 Locaties en 6 verschillende data: 10 november Utrecht. 11 november Rotterdam, 1 december Eindhoven, 2 december Utrecht, 15 december Rotterdam, 16 december Eindhoven
  Op onze producten gelden geen extra kortingen (zoals korting op korting)
  Alle producten worden geleverd met volledige garantie en Nederlandstalige handleiding mits deze is geleverd door de leverancier
  Bij onduidelijkheden: bel naar de winkel of kom langs

 • 2,5%
  extra korting

  Sale bij 2cheap: 90% korting

  Bij 2cheap

  Bij 2cheap kan je nu heel voordelig alles bestellen voor in je huis of tuin, want de korting in de sale kan oplopen tot maar liefst 90%!