Alle acties

 • 4%
  cashback

  Gratis verzenden bij Gewoon Stijl

  Bij Gewoonstijl

  Bij Gewoon Stijl krijg je je bestelling vanaf 50 euro gratis thuis! Veel shopplezier.

  Voorwaarden

  Bij een minimale bestelwaarde van 50 euro.

 • 2,5%
  extra korting

  Gratis afslank advies bij Jasper Alblas

  Bij Jasper Alblas

  Als je je aanmeldt bij Jasper Alblas krijg je gratis afslank advies. Duidelijke adviezen voor iedereen.

 • 2,5%
  extra korting

  Diverse voordelige afslankplannen bij Jasper Alblas

  Bij Jasper Alblas

  Jasper Alblas heeft diverse afslankplannen voor je gemaakt. Kijk bij de producten wat het aanbod is en bestel welke jou aanspreekt. Een kortingscode van Jasper Alblas is niet nodig.

 • € 12,50
  extra korting

  Alles in 1 van YouFone: eerste 4 maanden voor 20 euro per maand

  Bij Youfone

  Bij Youfone betaal je de eerste 4 maanden maar 20 p/mnd en daarna 43 euro p/mnd. Daarbij betaal je geen aansluitkosten. Een mooie deal.

 • tot € 45,00
  cashback

  T-Mobile Thuis geeft korting op alle premium pakketten!

  Bij T-Mobile Thuis

  Bij T-Mobile Thuis krijg je korting op alle premium pakketten. Kijk op de site voor de actuele korting en bestel met fikse korting! Een kortingscode van T-mobile Thuis is niet nodig.

 • 4%
  extra korting

  Lang parkeren met korting bij Cheap-parking

  Bij Cheap-parking

  Kijk bij Cheap-parking voor de vaste tarieven voor lang parkeren. Lang Parkeren Schiphol van 31 t/m 40 dagen nu voor de vaste lage prijs van slechts € 125,- voor Shuttle Service en € 130,- voor Valet Parking. Boek via Mijnkorting want dan krijg je korting. Je krijgt je korting bijgeschreven op je Mijnkorting account.

 • €2,12
  extra korting

  Zoek een vaste relatie of spannende avontuur met korting bij Gaybyddy

  Bij Gaybuddy

  Meld je nú aan bij Gaybuddy en ga op zoek naar je vaste relatie of een leuke spannende avontuur met andere homoseksueels. Bezoek eens de website van Gaybuddy en deel dezelfde behoeften met iemand anders. Ga via mijnkorting en ontvang ook nog eens Gaybyddy korting op je account. Een kortingscode is niet nodig.

 • €2,12
  extra korting

  Bezoek eens met korting de beste datingsite van Gaybyddy

  Bij Gaybuddy

  Ontmoet andere manen die dezelfde behoefte hebben als jij bij Gaybyddy. Ga via mijnkorting naar Gaybyddy en ontvang ook nog eens Gaybyddy korting op je account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

 • tot 6%
  extra korting

  Tot 90% korting op sale producten bij TonerProdcutsNederland

  Bij TonerProductsNederland

  In de sale paginga van TonerProdcutsNederland vind je diverse producten scherp afgeprijsd. De korting kan oplopen tot wel 90%! Kijk snel of er wat voor je bij zit! Bestel via mijnkorting en ontvang ook nog eens TonerProductsNederland korting op je account. Om minder te betalen heb je geen kortingscode nodig.

 • 5%
  extra korting

  Sieraden en accessoires scherp afgeprijsd bij Lovelymusthaves

  Bij Lovelymusthaves

  Lovelumusthaves bied je betaalbare sieraden en accessoires aan, zoals: oorbellen, armbanden, kettingen en horloges voor vrouwen én mannen. Bekijk het aanbod direct online bij Lovelymusthaves en profiteer ook nog eens van extra Lovelymusthaves korting op je account als je via mijnkorting besteld. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  Mini-slips al vanaf € 14,95 bij Mey

  Bij Mey

  Mey heeft diverse kleuren Mini-slips met een chic glanzende taile en zonder dikker makende zijnaden al vanaf €14,95. Bestel via mijnkorting en ontvang ook nog eens Mey korting op je account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  Goedkope basics voor heren bij Mey: vanaf € 16,95

  Bij Mey

  Je kunt bij Mey uitstekende en comfortabele heren basics bestellen voor kleine prijzen. Ook vind je basics in grote maten. Al vanaf € 16,95. Hiervoor is een kortingscode van Mey niet vereist.

 • tot € 75,00
  cashback

  Start pakket bij Ziggo vanaf 49,50 euro

  Bij Ziggo

  Bij Ziggo hebben ze al een startpakket vanaf 49,50 euro. Internet, TV en vast bellen voor een scherpe prijs. Bestel snel!

 • 5%
  extra korting

  Bestel nu je favoriete lichaamsverzorging producten en make-up met korting bij Drogisterijplus

  Bij Drogisterijplus

  Wil je direct al van korting profiteren op alle producten van Drogisterijplus? Bestel dan via MijnKorting bij Drogisterijplus en ontvang korting op je account. Een kortingscode van Drogisterijplus heb je niet nodig.

 • 4%
  extra korting

  Vitaminecompleet Dieet voor slechts € 74,- voor 4 weken,

  Bij Vitaminecompleet

  Wil je graag afvallen? Bestel dan de drie maandverpakkingen van 30 tabletten Multivitamine, 30 tabletten Magnesium en 30 capsules Omega-3 voor slechts € 74,- voor 4 weken bij Vitaminecompleet. En daarbovenop krijg je ook nog eens extra Vitaminecompleet korting op je MijnKorting account. Een kortingscode is niet nodig.

 • 2,5%
  extra korting

  Gratis verzenden bij Simba Sleep

  Bij Simba Sleep

  Bij Simba Sleep hoef je geen verzendkosten te betalen op je bestelling. Een goede service van Simba Sleep. Hiervoor is een kortingscode van Simba Sleep niet nodig.

 • 3%
  extra korting

  Gratis levering bij Nisbets

  Bij Nisbets

  Als je bij Nisbets een bestelling plaatst van minimaal 50 euro, betaal je geen verzendkosten op je bestelling! Een kortingscode van Nisbets is niet nodig.

  Voorwaarden

  Bij een minimale bestelwaarde van 50 euro.(excl. BTW)

 • 4,5%
  extra korting

  GRATIS verzenden bij Jeanscentre

  Bij Jeanscentre

  Bij Jeans Centre betaal je tijdelijk geen verzendkosten op je bestelling. Bestel op je gemak online en ontvang je bestelling kosteloos thuis! Heerlijk shoppen dus. Een kortingscode van Jeans Centre heb je niet nodig.

 • tot 4%
  extra korting

  Disneyland Parijs jaarpassen nu vanaf €149,-

  Bij Disneyland Parijs

  Sindskort kan je een Jaarpas bestellen op de site van Disneyland Paris. Geniet een jaar lang van de magie van Disneyland Parijs en bestel een jaarpas vanaf slechts €149,-. Een kortingscode van Disneyland Parijs is niet vereist.

  Voorwaarden

  De voordelen en kortingen behorend bij elke Jaarpas kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en zijn alleen bestemd voor de houder van de Jaarpas (uitzonderingen daargelaten). Je hebt een geldige Jaarpas nodig om er gebruik van te kunnen maken, zorg dat je deze altijd bij je hebt. Prijzen en voordelen zijn geldig voor Jaarpassen die gekocht zijn van 7 November 2018 t/m 1 april 2019. De Discovery Jaarpas heeft 215 restrictiedagen, incl. de 2 dagen na aanmaak van de definitieve pas.
  *Verschuldigd maandbedrag (naar boven afgerond) voor de aankoop van een Jaarpas met maandelijkse betaling (11 termijnen) en afgetrokken van de eerste verplichte betaling van €55. Raadpleeg onze website voor meer informatie over maandelijkse betalingen.
  Kinderen van 3 t/m 11 jaar. Kinderen t/m 2 jaar gratis.
  Het parkeerterrein van de Disney Parken is gratis voor lichte voertuigen en motoren gedurende de geldigheidsperiodes van de Jaarpas en tijdens de openingstijden van de Disney® Parken. Voor campers geldt een toeslag van €10 per dag. Parkeren op de parking voorbehouden voor de bussen is strikt verboden. De gratis toegang tot de parking is niet van toepassing tijdens speciale evenementen (uitgezonderd evenementen gereserveerd voor Jaarpashouders). Toegang tot het parkeerterrein is strikt persoonlijk.
  Toegang tot de parkeerplaatsen voor bezoekers die het dichtste bij de Disney Parken liggen, in een zone die gereserveerd is voor lichte voertuigen. Op basis van beschikbaarheid.
  Bepaalde artikelen uitgezonderd. Kijk op de lijst in de boetieks.
  Speciale prijzen zijn alleen geldig voor aankomsten t/m 1 april 2019. De speciale prijs is op basis van de beschikbaarheid op het moment van boeking, neem contact op met ons voor de exacte prijs. De afgeronde prijzen van €55 en €66 (naar boven afgerond) zijn exclusief de toeristenbelasting (€0,99 per persoon ouder dan 18 jaar per nacht) en ontbijt. Ze zijn geldig voor één nacht in Disney's Hotel Santa Fe (standaard kamer) in het Voordeelseizoen. Speciale prijs is alleen beschikbaar voor nieuwe boekingen, maximaal 2 kamers/blokhutten per boeking (niet geldig voor Premium Plus blokhutten, familiekamers in Disney's Hotel Santa Fe en Disney's Newport Bay Club, Golden Forest Club suites, suites in Disney's Newport Bay Club, Empire State Club kamers & suites, Castle Club kamers & suites.
  Korting op een 1-daags toegangsticket gekocht bij de kassa's bij de ingang van de Disney Parken (maximaal 5 toegangstickets per dag per Jaarpas-houder). Niet te combineren met andere acties of aanbiedingen.
  Aankoop beperkt tot één PhotoPass+ per houder van een geldige Jaarpas. Het is geldig gedurende de geldigheidsperiode van de Jaarpas (in plaats van 10 dagen bij de klassieke PhotoPass+ die te koop is voor € 74.99) en kan worden gebruikt in bepaalde attracties en tijdens ontmoetingen met Disney Figuren in aanwezigheid van Disney PhotoPass™+ fotografen. Te koop in de volgende boetieks. Disneyland® Park: New Century Notions, Flora's Unique Shop, Ribbons & Bows, Emporium, Bif Thunder Photographer, Sir Mickey's Shop, Strollers, Constellations, Starport, Star Command Photographers, Meet Mickey Mouse, Princess Pavillon, Le Coffre du Capitaine and Light Speed Photography; Walt Disney Studios® Park: Walt Disney Studios Store, Legends of Hollywood, Rock around the Shop, Tower Hotel Gifts; Disney Village®: Disney Gallery, World of Disney, World of Toys; Disney Hotels: alle boetieks (lijst kan zonder kennisgeving worden gewijzigd). De Jaarpas PhotoPass+ is gratis voor houders van de Infinity Jaarpas.
  Kortingen uitsluitend van toepassing op maaltijden en alcoholvrije dranken in de restaurants van de hotels en de parken van Disneyland Paris en in de volgende restaurants in Disney Village: Annette's Diner, Café Mickey, La Grange, New York Style Sandwiches en The Steakhouse, met een limiet van 6 gasten. Deze korting is ook geldig op 24 en 31 december. Niet geldig op dagen waarop de Jaarpas niet geldig is voor toegang.
  Korting is geldig op de adviesprijzen bij de loketten, bij de ingang van Buffalo Bill's Wild West Show... met Mickey en zijn vrienden!, op basis van beschikbaarheid en met een maximum van 5 tickets per Jaarpas-houder (alleen categorie 2). Geen voorstelling op bepaalde dagen van de week. Deze show is niet geschikt voor mensen met astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen.
  Op de green fees, in het restaurant en in de boetieks op artikelen met het etiket Golf Disneyland®.
  Korting op ontbijt met de Disney Figuren in het Plaza Gardens Restaurant in het Disneyland Park voor de Jaarpas-houder en maximaal 5 introducees.
  Speciaal 1 dag/2 parken toegangsticket (één prijs voor volwassenen en kinderen), geldig op de dag van het bezoek, te koop bij de kassa's bij de ingang van de Disney® Parken, maximaal 5 toegangstickets per week per Jaarpas-houder, maximaal 10 toegangstickets per Jaarpas-houder per geldigheidsperiode voor Magic Plus en maximaal 20 toegangstickets per Jaarpas-houder per geldigheidsperiode voor Infinity. Toegangstickets zijn alleen geldig op de geldigheidsperiodes van de Jaarpas.
  Profiteer van een gedeelte van de Disney® Parken voor de gewone openingstijd, krijg toegang tot bepaalde attracties en ontmoet Disney Figuren.
  Op basis van beschikbaarheid. Bepaalde Jaarpas evenementen zijn exclusief te reserveren voor de houders van een Infinity Jaarpas op basis van beschikbaarheid.
  Op basis van beschikbaarheid. 1 rolstoel en 1 buggy per dag en per Jaarpashouder.
  Maximaal 3 stuks bagage per Jaarpashouder per dag.
  1 hond of kat per Jaarpashouder en per dag (geen nacht).
  Alleen in de restaurants met tafelbediening is per maaltijd een bepaalde alcoholvrije cocktail gratis voor de Jaarpas-houder. (behalve bij Lucky Nugget Saloon, Café des Cascadeurs en in de restaurants van Disney Village).
  Specifieke locatie voor Disney Illuminations, Disney Stars on Parade en de openlucht seizoensshows die plaatsvinden op het podium van Production Courtyard. Beperkt aantal plekken per locatie, deze dienen gereserveerd te worden, dit kan vanaf 15 dagen tot 24 uur voorafgaand aan de dag van bezoek via het exclusieve telefoonnummer. Alleen voor Infinity Jaarpashouders. Toegang op vertoon van de Infinity Jaarpas en de voucher die ontvangen is bij City Hall of Studio Services. De voucher is niet overdraagbaar.
  Toegang tot de zwembaden van Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club en Disney's Sequoia Lodge, op vertoon van de voucher die ontvangen is bij de conciërge van het hotel. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, afhankelijk van beschikbare tijdsloten (2 tijdsloten per dag, 1 in de ochtend en 1 in de middag). De plaatsen dienen gereserveerd te worden, dit kan vanaf 15 dagen tot 24 uur voorafgaand aan de dag van bezoek via het exclusieve telefoonnummer. Geldig voor je Infinity Jaarpas-houder + 1 introducee. De Jaarpas-houder + introducee dienen zich te houden aan het regelement van het zwembad. Gesloten tijdens bepaalde periodes, check de sluitingsdata op www.disneylandparis.com. Neem voor meer informatie contact op via het exclusieve telefoonnummer.
  De vermelde prijzen zijn bepaald op basis van de economische omstandigheden op 7 februari 2018 en kunnen worden gewijzigd in overeenstemming met de toepasselijke algemene verkoopvoorwaarden van Disneyland® Paris.

 • 5%
  extra korting

  Sweakers al vanaf € 14,95 bij Ockyz

  Bij Ockyz

  Draag de comfortabel en coole Sweakers van Ockyz tijdens zwemmen en voorkom glijpartijen. Al vanaf €14,95. Shop via mijnkorting en krijg ook nog eens Ockyz korting op je account.

 • 4%
  extra korting

  5 euro korting bij Vero Moda

  Bij Vero Moda

  Bij Vero Moda kun je je inschrijven op de nieuwsbrief en je ontvangt dan 5 euro korting. Een leuk welkomsgeschenk van Vero Moda.

 • tot 7,5%
  extra korting

  Leren telefoonhoesjes met korting bij itZbcause

  Bij itZbcause

  itZbcause biedt in haar webshop prachtige handgemaakte trendy leren telefoonhoesjes voor diverse soorten smartphones. Vind het hoesje wat bij jou past bij itZbcause en profiteer ook nog eens van itZbcause korting op je account als je via mijnkorting besteld. Voor deze korting heb je geen itZbcause kortingscode nodig.

 • 0,5%
  extra korting

  Moppies positiemode al vanaf €7,95 bij Opentopzwanger

  Bij Opentopzwanger

  Bestel de mooie positiemode van Noppies al vanaf €7,95 bij Opentopzwanger zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

 • 5%
  extra korting

  Extra korting met de Family card bij Stayokay

  Bij Stayokay

  Met de Family card van Stayokay profiteer je altijd van €2,50 korting per persoon per nacht, 10% korting op fietshuur en 10% korting aan de bar, elke maand kans op een volledig verzorgd arrangement voor 4 personen bij een Stayokay hostel naar keuze en 10% korting bij meer dan 4.000 HI-hostels wereldwijd. Maak gebruik van deze Family card en ga naar Stayokay zonder een kortingscode te hoeven gebruiken.

  Voorwaarden

  De Family card kost €25,- per jaar. Ieder gezin bestaande uit minimaal een ouder en een inwonend kind tot 20 jaar kan de card aanvragen.
  Boek een verblijf en geef in stap 2 (exta opties) van het boekingsproces aan dat je ook een Family card wilt ontvangen. Heb je al geboekt maar ben je nog niet in het bezit van de Family card? Bestel je Family card dan nu online en bij aankomst wordt de korting met terugwerkende kracht verrekend.

 • tot € 11,25
  extra korting

  Bij NHA: 50% korting op het lesgeld

  Bij NHA

  Studeer op je eigen tempo met een cursus van NHA en ontvang nú maar liefst 50% korting op het lesgeld. Ben je niet geslaagd, dan krijg je je geld terug bij NHA! Waar wacht je nog op? Kies snel een opleiding via mijnkorting bij NHA en krijg ook nog eens NHA korting op je account. Hiervoor is een kortingscode niet nodig.

 • 5%
  extra korting

  Scoor nu tot 25% korting op diverse tafelpoten bij Meubelpootjes

  Bij Meubelpootjes

 • 1%
  extra korting

  80% korting in de outlet bij Xenos

  Bij Xenos

  De korting in de outlet bij Xenos loopt zomaar op tot wel 80%! Wacht niet langer en bespaar op fantastische producten.

 • 1,5%
  extra korting

  10% korting op je bestelling bij Aktiesport

  Bij Aktiesport

  Bij Aktiesport ontvang je 10% korting op je bestelling bij aanmelding voor de nieuwsbrief. Je ontvangt een kortingscode van Aktiesport waarmee je met korting kan shoppen.

  Voorwaarden

  check je mailbox voor de aanmeldbevestiging waarmee je de code kunt claimen

 • € 12,50
  extra korting

  Sim only Superdeal van Youfone voor €10,-

  Bij Youfone

  Sluit nu bij Youfone een goede deal af. Al vanaf 10 euro! Stel je abonnement zelf samen.

 • 2,5%
  extra korting

  70% korting in de sale bij Homestylingshop

  Bij Homestylingshop

  Shop met korting bij Homestylingshop, want in de sale vind je fantastische meubels en accessoires met korting tot wel 70%! Hiervoor is geen Homestylingshop kortingscode nodig.