Over MijnKorting.nl

Op internet zijn er heel veel websites en blogs die leven van de promotievergoedingen (ook wel commissie, verkoopcommissie of sale commissie genoemd). Hoe werkt dat? Bezoekers van een website klikken op een link naar een webshop en kopen iets bij die webshop. De website die linkt naar de webshop krijgt hier een verkoopcommissie voor. Vaak is dat een percentage van de aankoop (bijvoorbeeld bij kleding en andere mode) of een vast bedrag (bijvoorbeeld bij zorgverzekeringen, andere verzekeringen en telefoonabonnementen). Zo verdienen bijvoorbeeld ook veel websites geld met kortingscodes.

Vrijwel alle grote webshops, zoals Bol.com, Wehkamp, Media Markt, Kleertjes.com, Decathlon, JD Sports, Sans-Online, Leen Bakker, OTTO, C&A, Blokker, KPN, Vodafone, T-Mobile en Hotels.com werken op deze manier, en stimuleren dat ook met kortingscodes. Natuurlijk betaalt de klant die iets koopt of afsluit eigenlijk gewoon die verkoopcommissie: die zit immers in de standaardprijs verrekend. 

MijnKorting.nl is een website waarbij de verkoopcommissie wordt gedeeld (of eigenlijk: teruggegeven) aan onze leden. Zo helpen wij onze leden altijd korting te krijgen als ze shoppen. Met standaard korting bij heel veel grote en kleine webshops, bovenop de korting die je krijgt door een actie of kortingscode. Daarnaast brengen wij actief de acties en kortingscodes van webshops zoals Bol.com en Wehkamp onder de aandacht van onze leden, zodat zij in combinatie met de extra korting altijd de allerlaagste prijs krijgen.

MijnKorting.nl is:

  • 100% gratis
  • Korting bij meer dan 1.900 webshops
  • 365 dagen per jaar korting
  • Uitbetaling in geld aan onze leden

MijnKorting.nl is niet primair gericht op kortingscodes, hoewel deze in voorkomende gevallen wel onder de aandacht van onze leden worden gebracht.

MijnKorting.nl is eigendom van Maarten van Brummelen.

https://nl.linkedin.com/in/maartenvanbrummelen

  

MijnKorting.nl is onderdeel van MARC BV

Crooswijksebocht 72

3034NC Rotterdam

MARC BV is geregistreerd onder KvK nummer 30228478 en BTW-nummer NL822394406B01